Tävlingen avslutad!

DATUM: 30 April, 2013 - 19:40
Vinnaren har lottats ut och vinnaren blev:
 
 
Eftersom det var ganska många som var med i tävlingen så drog vi en till som ska få en illustration-bild. Det blev THILDE!
 
Grattis till er och tack för att ni andra också var med i tävlingen. Det kommer att komma fler tillfällen då illustration-bilder lottas ut. Då får ni kanske turen med er?
 
 
 

:)

DATUM: 30 April, 2013 - 18:50
Detta får det bli imorgon
 
 
 

Just a little bit enough

DATUM: 30 April, 2013 - 18:50
Hej!!
 
Min dag har varit lite långtråkig idag. Det började med att vi hade idrott utomhus när det spöregna! Jag blev alldeles plaskblöt och kall. Vi spelade brännboll och när det kom en boll framför mig tog jag inte den då jag inte var beredd, och tittade bort. Jag har så otroligt dåliga förlorare i min klass att de bara skriker på en när man gör fel....fast bollen efter tog jag lyra på så himla värdelös är jag inte eller? -
 
Jag är precis som my sister, har skitdåligt bollsinne. Men ridningen kan väll dom i min klass testa på? ;)
Sedan hade jag håltimme i 2 och en halv timme tills sista lektionen började....
 
Nu när jag kom hem så har jag påbörjat att baka en liten bakelse. Ganska svår men det ser väll gott ut?
 
Dock så kanske min inte kommer att se exakt ut så men smaken är nog densamma :)
 

Valborg

DATUM: 30 April, 2013 - 18:31
Idag så är det den jobbiga och långa skoldagen, men jag var på glatt humör och ville iväg till stallet direkt efter skolan. Körde moppen idag och ärligt talat, jag höll på att blåsa omkull, flera gånger! Usch en otäck känsla alltså.
 
Ida kom inte till stallet förns efter fyra, så då hade jag fixat allt till Lindsey och släppt in de andra hästarna.
 
Sedan gjorde jag i ordning min pärla och myste med henne. Jag skrittade ut en bit och Lindsey skötte sig bra, hon har ju en tendens att inte vela gå en centimeter fram och då finns det inget du kan göra förutom att vända... och tro inte att vi inte försöker för vi har provat med ALLT! Även hemska saker...så nej då har hon bestämt sig.
 
Men idag var hon på glatt humör och gick fram super för skänkeln. Red i stora ute paddocken över lite bommar och hon tyckte det var kul och bjöd mot dem! Hon var superhärlig att rida, gjorde ett rent galoppombyte, de andra blev korsgalopp. Men hon var så fin, hade bra tramp, en bra galopp och hon var en fining!
 
Därför är vi extra taggade till imorgon, då åker jag och tävlar två regionala starter i Vingåker LC och LB. Jag hoppas verkligen att Lindsey vill hoppa och inte gör som förra gången..
 
Håll tummarna!
 
 

Sometimes I wish I could delete people

DATUM: 29 April, 2013 - 21:32
Min dag har varit så tuff, massa plugg i skallen så jag tyckte att jag var värd att kolla på Greys Anatomy, hehe bästabästa!!
 
Jag har lika mycket denna vecka i skolan känns det som, jag har grävt min grav, det är såååå mycket nu alltså, jag blir så sjukt stressad.
 
Imorgon rider jag igenom Lindsey lite tuffare, jobbar mycket i trav och galopp. 
 
 
 
Love this!!
 

Tävlingen avslutas på tisdag

DATUM: 29 April, 2013 - 21:19
Vår tävling som vi har där man kan vinna en gratis illustrerad bild!
 
Vinnaren dras på tisdag kväll, så håll utkik! Vi länkar och kontaktar vinnaren!
 
 
 

Galen häst!

DATUM: 29 April, 2013 - 21:10
Skolan var nice idag, hade provet som gick skit, men struntade i det och var glad istället!
 
Lindsey däremot var skitjobbig, det blåste ju och hon blir ju sådär galen och jobbig då..hon studsade och hoppade och stegrade.
 
Vi longerade henne ute på banan...och jag undrar om hon blir så bara för att hon tycker att det är kul att springa "lös". Hon var helknäpp...men så var hon ju förra året också vid samma tid. Vårkänslor eller bara allmänt knasigt pigg.
 
Det slutade med att hon ställde sig framför mig, nejmen hej lilla Ellen typ.
 
 
 
 

At home

DATUM: 29 April, 2013 - 14:28
Idag blev det ingen skola för min del. Jag hade två timmars körlektioner istället. Jag har kört på parkeringsplats, i rondeller, korsningar mm. Det gick bra och nu måste jag vänta ända till slutet av maj för att köra dom sista två.
 
I helgen var jag ju i Stockholm och hade det jättetrevligt och roligt. Jag fick med mig tre klädesplagg hem, som ni ser nedanför ↓
 
 
Igår så red jag förresten ett dressyrpass på Lindsey. Ibörjan försökte jag bara få henne mjuk och få henne fram för hjälperna. Det gick sedan toppenbra och galoppen satt väldigt bra. Så himla nöjd!
 
I slutet så fick Lindsey syn på något och skena iväg, hahah. Men när hon fick se att det bara var en iten kråka så tror jag att hon skämdes. Hon tyckte nog att det var lite piinsamt att bli rädd för en sådan liten varelse. Men aja, det där är Lindsey i ett nötskal..
 
 

Sån tuff helg = död

DATUM: 28 April, 2013 - 22:49
Förlåt för sämsta uppdateringen..Men våra mobiler har inget internet..alla våra iphones har inget 3G. Så vi kan inte göra något, jättekonstigt verkligen, för då kan jag ju varken ringa eller sms:a eller vara ute på nätet..
 
Men shit vilken helg vi haft, vi åkte tåg tidigt på lördagen till Stockholm och spenderade en heldag i den underbara staden. Shoppade som sagt lite och så. Åt på mys resturang och hade det trevligt, sov sedan över i pappas jobbs lägenhet som ligger väldigt centralt i Stockholm, man går till och från stan.
 
Sedan så åkte vi hem idag, på morgonen och efter det blev det stallet. Ida red ett riktigt bra dressyrpass i lilla paddocken. Lindsey var kanonfin i trav och galopp och Ida jobbade på fint med skänkelvikningarna.
 
Sedan har jag pluggat i 3 timmar och jag kan fortfarande ingenting...hmm.
 
Nu måste jag sova, godnatt
 
 

Shopping a la Stockholm

DATUM: 27 April, 2013 - 18:33

Hade verkligen en toppdag idag!!


Bilder från veckan

DATUM: 26 April, 2013 - 21:51

💕


Busig ponny

DATUM: 26 April, 2013 - 19:12
Hej!
 
Alltså ni kan inte fatta hur bra jag mår nu, livet är bästbästbäst! Äntligen fredag och jag är lycklig! Saknar min pappi dock :(
 
Jag red ut på Lindsey i den fina eftermiddags solen som tittade fram efter en grå dag. Hon var pigg och lite busig. Hon travde som en världselithäst, benen flög fram och högt upp var dem.
 
Nu ska vi bara ta det lugnt, hehe eller inte, hjälpa mamma med god mat och packa för imorgon ska vi till stockholm med tåg..har inte så jättelust med det, men tydligen var det bestämt för ett tag sen...
 
Men det blir mysigt att spendera dagen och natten i huvudstaden för lite shopping!!
 
Två bilder från uteritten idag ♥
 
 
 
 

Everyday is a second chance

DATUM: 25 April, 2013 - 20:49
Åhh jag kan äntligen andas ut, hehehe svenskan är klar i nationella, lalalalalalallala, mohahahah! Vet ni hur bra det känns eller? Looove it!
 
Nu är jag bara såhäääär avis på alla som är i Scandinavium, jag vill verkligen dit, men istället har jag bokat in alla tider då det sänds live på tvn. Idag var det klockan 6 och snart nu igen klockan 9.
 
Ida och Lindsey red på stora utebanan och var jättefina efter lite slit. Hon galopperade till och med över tre galoppbommar med Lins, det är stort! Visst kanske det gick lite fort och Lindsey var otroligt stark, men ryttaren där uppe skötte det bra och måste tro på sig själv och även Lindsey. För nu har Lindsey erfarenhet av låga hinder, så Ida kan hålla i hatten så kan Lindsey styras runt på banan, det kan nog vara gått självförtroende för båda!
 
Har myskväll med mamma och Ida då pappa är i Frankrike, jag hoppas han kan hitta lite Victoria Secret produkter till mig, jag påminner hon honom här nu, heheh. :D
 
Imorgon, fredag yess! Har dock ett dumt idrottsprov...eller rättare sagt ett konditionstest, egenligen har jag inga problem med det för jag vet att jag har bra kondition, men jag blir ju så jädrans röd i ansiktet....pinsamt ju.
 
Puss alla!
 
 Stolt Ellen som flyger med Pinsan ♥

Here´s to never growing up

DATUM: 24 April, 2013 - 22:31
Grattis till min fina stjärna som jag älskar över precis allt!
 
Ibland kan hon vara så jobbig att jag gråter om kvällarna för att hon inte gör som jag vill och hoppas. 
 
Men jag vet att jag aldrig kommer ge upp henne, aldrig, aldrig någonsin. Jag älskar henne så mycket ♥
Ord kan inte beskriva vad hon betyder för mig, hon är min allra bästa vän, och bästa vänner ger aldrig upp varandra, aldrig. Hon är min andra själ, hon är mitt liv.
 
Hon har satt fotspår i mitt liv som aldrig kommer försvinna. Världens allra finaste och bästavän.
 
Jagälskardignuimorgonochföralltid♥
 
 
 
 

Just find a reason

DATUM: 24 April, 2013 - 20:17
Allt är fixat  stallet men idag så har vi kvällsfodringen så vi måste ändå tillbaka dit lite senare.
 
Onsdagar är alltid tuffa och långa dagar. I alla fall för mig..när jag äntligen kom hem så åt jag mellis och tog mig en chokladboll som bakades igår. Sedan kröp jag ner i soffan och nördade två program av Greys anatomy. Så sjuukt bra och ett program som jag lätt kan rekommendera!
 
Just nu är det ingen rolig tid i stallet. När det är vår ska det vara vår, men inga vårtecken alls. I helgen var det underbart fint men så tråkigt att vädret inte håller -_- Bara regnigt, grått och blåsigt.
 
Det blev lite ändrade planer dessutom. Ellen red Lindsey idag då vi tänkte att hon skulle få en uteritt istället för ett dressyrpass men det blev lite halvt vardera p.g.a. vädret.
 
Idag fyller också skruttan 11 år! Tyvärr glömde Ellen och jag bort det när vi var i stallet men vi får fira henne med extra morötter, äpplen och knäckebröd senare. Det tror jag Lindsey kan bli glad av ändå :)