How you make others feel about themselves, says a lot about you

DATUM: 30 November, 2013 - 18:48
Myslördag
Idag så har jag varit i stan för att handla lite och sedan så åkte vi till stallet. Vi tömkörde Lindsey idag utan inspänning men hon var jätte okoncentrerad så det gick inte så bra. Hon var mest i luften om man säger så. Hon ville inte alls jobba utan bara busa. Innan det gick vi en promenad runt stallet med Saga och hennes ponny.
 
Efter stallet åkte mamma och jag ut i skogen för att köpa mer mat åt Lindsey. Vi köper hos en tjej som bor ute på landet och såklart råkade mamma och åka fel väg så vi var ute och körde i en timme i mörkret. Så onödigt. Hahah men lite mysigt också. Jag gillar att åka bil i mörkret. Tidigare idag så råkade jag även ramla ner i sjön...eftersom det var is så ville jag kolla hur stark den var. Det slutade med att jag gallskrek och var tvungen att springa in plaskblöt och ställa mig i badkaret med varmvatten över mig. Dessutom så brände jag mig riktigt illa igår på locktången. Otur jag har.
 
Njut av helgen och första advent som är imorgon. Kram. /E

Best time of the year

DATUM: 30 November, 2013 - 11:43
Lindsey i onsdags
Lördag och äntligen är det dax för julstämnig i huset. Jullåtar spelas och jag har precis städat hela mitt rum och gjort det julmysigt med rött påslakarn. Julen är verkligen en mysig tid, dock behöver inte vintern hålla på så länge. Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var det is på hela sjön. Det såg magiskt och fint ut, men lite smälter nog bort idag då solen är framme!
 
Nästa helg ska det julshoppas i norrköping. Julklappar och gå mysa i julens stress i affärerna. Längtar! Vad ska ni göra en lördag som denna? Ni som inte är i globen..haha. /E

Måndagens träning

DATUM: 29 November, 2013 - 20:00
Mamma hann tyvärr inte filma min bästa runda där jag hoppade en bana på 1 m. Men här kommer det lilla mammsen fick med på film. Vi jobbade jättemycket på rakriktning och långa linjer. Vilket vi ska fortsätta öva mycket på när det gället rakriktning då Lindsey gärna smyger in på spåret..

Forever young

DATUM: 29 November, 2013 - 18:46
Äntligen! 
Idag kom min julaftonsklänning! Jag blev så glad för den var verkligen en klänning som passar mig. Idag är jag sjukt fredags glad. Ida red ett bra dressyrpass på Lindsey och pappa, jag och Ida har fredagsmys med tacos och massa godis. Världens mysigaste familj har jag. Jag är så tacksam för att få leva i den. Min pappa och mamma är dem finaste på jorden. De gör så mycket för mig och Ida. Sjukt egentligen vad det vill offra för våran skull <3
 
I helgen som kommer ska jag verkligen njuta av att julpyssla och njuta av att leva i min familj och ha det så bra. I vår familj ingår självklart Lindsey. Jag syftar även på henne. Världens gosigaste och vackraste ponny <3 /E

It is a beautiful day

DATUM: 29 November, 2013 - 13:09
FREDAG
Åhh sista lektionen nu och sedan rullar jag mot stallet. Egentligen skulle jag kanske rida för Karin men hon är ju i Globen som nästan alla känns det som. Jag vill ju oxå..:/ Men vi fick ju ingen rolig räkning på Lindseys behandling. Jajaja, det blir nog Göteborgs Horse show i vår istället och Falsterbo kanske. Ska ni till Globen i helgen?
 
Ikväll blir det mysis med familjen. Kram E

When you feel sad Dance

DATUM: 28 November, 2013 - 20:41
My beautiful horse
Direkt efter skolan så åkte jag med min kompis för att träna på vår dans. Det gick riktigt bra idag och det är sjukt kul att dansa. Man blir liksom så glad av det. Efter det åkte jag till stallet för att ta in alla hästar. Ida hade precis ridit klart när jag kom. Lindsey hade varit väldigt pigg och skenat lite med efter det gick hon sjukt bra sa Ida. Hon kunde rida hur länge som helst då Lindsey gjort allt Ida bad om och gick som en liten klocka.
 
Väl hemma har jag kollat film och tagit det lugnt. Eftersom att jag har massa nästa vecka så är jag värd att ta det lite lugnt ikväll tycker jag. /E

And we gonna let it burn

DATUM: 28 November, 2013 - 08:39
Nu drar vi igång torsdag!
Sitter hemma med lite plugg och bara tar det lugnt. jag börjar klockan 10 med idrott. Ganska skönt att starta torsdagen så. Men nu måste jag sätta igång om jag ska kunna bli klar så jag kan ta mig till skolan. Idag så rider Ida Lindsey i ridhuset. Ett dressyrpass väntar. Den här veckan var och är verkligen skön! Nästa vecka blir det mer stress.
 
Ha en bra torsdag. Kram! /Ellen

If it makes you happy, then do it!

DATUM: 27 November, 2013 - 19:00
Envis som en åsna
Idag red jag en åsna, en jobbig åsna. Lindsey är verkligen jobbig imellan åt. Idag tänkte jag rida ut då jag var i stallet redan 2. Då det var ljust och jag tänkte rida ut på en mysig uteritt. Men såklart ville inte Lindsey det. Hon vägrade då när jag hade kommit iväg en bit då hon visste att jag skulle rida över en bro. Jag stod och tjafsade med henne i 40 minuter!!!! Fatta!?? 40 jävla minuter och vi kom 20 meter fram. Hon ryggar bara och studsar och kastar med huvudet och ryggar ännu mera. Hur långt fram kommer jag liksom. Så jobbigt och idag ville jag verkligen vinna över henne. Tillsist hoppade jag av och gick med henne men då bet hon mig två gånger i armen. Så jobbigt personlig är den där Lindsey. Sedan hoppade jag upp igen och kom ingen vart. Men det slutade med att jag bestämde innan jag vände hemmåt. 
 
Efter min lilla uteritt som bestod av en galen Lindsey på vägen. Så gick jag in i ridhuset för att trava och galoppera. Där var hon skitfin och gick kalasbra. Lindsey...min fina Lindsey. 
 
Nu väntar plugg och myskväll. /E

They think I care

DATUM: 26 November, 2013 - 21:28
Sommar tack!
Åhh jag är fett sugen på sommaren och alla utomhus tävlingar. Jag vill massa och har inte alls lust för skolan och plugg. Pluggade jag ens såhär mycket i ettan? Haha knappast. Jag får väll gå tillbaka till arkivet i bloggen och kolla. Visste ni förresten att idag är det hästens dag? Min farmor ringde och berättade det. Lindsey fick såklart massa pussar och gos som vanligt även fast hon fick en vilodag.
 
Jag ska antingen ta en dusch nu och gå och lägga mig, eller imorgon bitti men låter bättre att duscha nu och måla naglarna och sen sova. Fett värd det efter att jag gått till stallet idag. Förresten jag har blivit tokgalen i pepparkakor. Jag har redan ätit upp en hel perpparkaksburk själv..Haha stoppa mig någon.? Måste gå nu. /E

<3

DATUM: 26 November, 2013 - 14:41
Lindsey igår på träningen
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. Sedan ska jag gå till stallet. Fick skjuts idag till skolan och så var jag även hos tandläkaren. Usch dumma tandsten som jag har. Gjort fett ont att ta bort det. Haha. Lindsey får vila idag. Men nu ska jag skriva klart min argumenterande text. Hörs! /E

Love is all you need

DATUM: 25 November, 2013 - 20:00
Lååång dag i skolan = trött. Imorgon är det en likadan dag så jag ska inte bli sen ikväll. Det gäller att spara krafterna så man orkar med skolan, pluggandet och Lindsey. Nu är Ellen i stallet och tränar men jag bestämde mig för att ta en "hemma" dag och få lite gjort. Hoppas ni haft en bra dag /I

We met for a reason

DATUM: 25 November, 2013 - 13:42
Lindsey ♥
Idag så har jag hemstudiedag och det betyder att jag fick mig en skön sovmorgon. Nu har jag pluggat lite och sen gick jag ut för att gå en promenad i det otroligt fina vädret för att rensa tankarna lite och bara låta solen ge mig lite energi. Jag ska plugga mera såklart men även göra mig en god lunch.
 
Egentligen så skulle det vara Danielträning ikväll men han kunde inte komma igen...Men istället så kommer Mathias, han som jag tränar för i terrängen och har en hoppträning så hoppning blir det ikväll ändå! Ha en bra måndag och hoppas eran vecka blir bra. Kämpa 4 veckor nu till jullovet! Kram. /E

My one and only

DATUM: 24 November, 2013 - 19:27
Som ni ser så tar hon tag i bettet istället för att tugga på det. Hon bli lite väl stark och arbetar inte riktigt fullt ut men helt okej ändå för att första gången ha bettet. 

Sunday, which will always come

DATUM: 24 November, 2013 - 15:58
H E J !
Jag känner att jag varit lite frånvarande här men jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över. Ska verkligen försöka att förbättra mig!
 
Nu känner man verkligen att kylan kommit. Usch så kallt det är nu. Stenhårt i marken, hårda vägar och minusgrader i luften. Det är ingen tumme upp för mig direkt men det ska äntligen bli så skönt att julen faktiskt snart är här! Bara 4 veckor kvar nu, så de ska vi alla kämpa oss igenom! Förra året så sa det bara pang så hade alla advent-veckorna gått och snön fallit på plats. Vi får hoppas att det går lika fort denna gång med!
 
Imorgon så tror jag det är Daniel-träning vilket betyder att Ellen rider. Vi tar oss till stallet vid fem-tiden då det börjar vid sju :)
 
Nu ska jag ta tag i lite plugg, /I

We just keep on dreaming

DATUM: 24 November, 2013 - 15:29
Söndag
Idag så kändes det jätteskönt över att jag har fått sova ut i helgen. Slippa gå upp tidigt för att släppa ut hästar, eller åka på tävling eller så. Utan jag har verkligen vilat upp mig. Och jag känner att man uppskattar ju dessa dagar mer nu när man har fått känna av i snart 3 år hur det är att ha en häst. Men det är definitivt inget jag ångrar.
 
Vid 12 åkte vi till stallet för att kolla på KM:et som skulle vara. Så roligt att se för jag tycker alla har utvecklats så mycket jämfört med förra året. Kul att se att det gick så bra för alla också. Lindsey fick sig en uteritt i kylan barbacka. Sktittade av och lekte lite med henne i ridhuset. Hahah och jag skrattar så jag gråter för ärligt jag vågade inte skritta i damsadel typ på Lindsey. Hon är så smal i ryggen och så satt jag på värsta hala stalltäcket. Baklänges var också sjukt läskigt..
 
Nej nu ska jag äta en sen lunch och såklart kolla resultaten för ponny-SM. Hörs. Kram. /E