TOPP

DATUM: 21 Februari, 2014 - 12:38

Bus i snön!
Ida red ju för Karin imorse och det gick så otroligt bra! Vi har fått ut riktigt mycket av dessa dagar och det känns  verkligen skönt! Vi ska komma ihåg att skriva ner alla arbetsområden för att lättare ha koll och även äga mål.

Vi fick även mycket beröm över vårt jobb med L, "det ska egentligen inte vara såhär svårt" säger Karin ofta. Lindsey är speciell och gör det svårare för oss än vad det är, för målet är självklart att man vill ha en häst som går av sig själv. Det är ofta man måste klura ut lösningar med L så det blir så bra som möjligt. Många skulle nog ge upp och inte vilja kämpa och nöta och även tröttna på Lindsey, för visst finns det ponnyer och hästar som är lättare. Karin som är så otroligt proffsig och utbildad berättade även att svårare än vad det är nu kommer ni nog inte möta på. Så visst gör L allt svårt men hon är även så härlig att arbeta med för om hon tycker man gör rätt visar hon det, jag är så dålig på att förklara det men jag blev så glad av Karins fina ord och beröm!
Ge upp är inget för oss, och även om det låter enkelt så ligger det mycket slit bakom allt jobb. För Lindsey är ingen lätt varelse att jobba med. Tålamod är ordet som beskriver vår resa bäst! 

Nu är vi på väg till Norrköping för lite fredags kul! Kramisar. /Ellen

Kommentarer

Kommentera inlägget





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback