Finaste L

DATUM: 31 Maj, 2014 - 19:54


Myskväll i stallet med hela familjen som gick en prommis med Lindsey i solskenet. <3 

Materiell lycka

DATUM: 31 Maj, 2014 - 11:14



Igår dök denna fina Samshield hjälmen upp hos mig och I love it! Jag har länge suktat efter denna hjälm och tyckt att den är riktigt snygg och dessutom nu när jag har börjat tävla fälttävlan så är den lika snygg i dressyr som hoppningen! Den är svart och jag som faktiskt inte äger en svart hjälm tyckte det var riktigt passande. Lite hjälmkär som jag är tycker jag att hjälmen både är den viktigaste och snyggaste säkerheten!! Vad tycker ni om hjälmen? Har ni hört något om den eller tycker ni också det är den snyggaste hjälmen på marknaden? Kan varmt rekommendera den och säga att den är superskön eftersom det är som "kuddar" i den. Kram Ellen. 

Storm

DATUM: 28 Maj, 2014 - 14:24

Paddlat i storm
Dock var jag och Juliana min fina vän absolut bäst! Vi var först dit och hem och alla tyckte ärligt att vi körde rakast och bäst! Grymt. Men eftersom att det blåste så mycket så fick vi ta i så mycket så krampen i armen spänner fortfarande.
Nu är det långhelg vilket ska firas med träning och plugg! Kanoners! /Ellen

Saturday and sunday

DATUM: 25 Maj, 2014 - 22:31


(Saga på första bilden & jag på andra)Detta höll vi på med i lördags eftermiddag. Och jag måste säga att shit vad det var läskigt, haha!! Att gå balansgång på en pinne högt upp i luften, klättra i nät och hoppa linbana är inte det lättaste. Jag var verkligen livrädd där uppe, men efteråt så kändes det så bra när man gjort det. Så det var riktigt roligt ändå, trots rädslan. Dagen slutade kanon hemma hos saga med middag och trevligt sällskap!

Idag red jag Lindsey på ängen i värmen. Hon var lite svårt-kommen ibörjan men sedan släppte det och det gick riktigt bra, framförallt i galopparbetet vilket var jättekul. Lindsey kämpade trots att det var så varmt :)

Nu ska jag med mitt brändröda huvud gå och lägga mig. (Snacka om illröd....)
Haha aja godnatt / Ida ❤️

Fantastiskt Ledarcamp

DATUM: 25 Maj, 2014 - 21:06

Vandringspokalen vidare till Sörmland!
Herregud, vet inte vart jag ska börja. I vilket fall blev jag tillförfrågad av personalen på vår klubb om jag ville att de skulle ansöka om stipendium för mig och Ebba en tjej som även jobbar på ridskolan för 1 månad sedan. Inte en chans att jag tackade nej när jag läste att vi skulle vara i Kungsör och även vilka enormt intressanta föreläsare som skulle komma. Vi blev antagna och nu var helgen kommen. 

Fredag halv fem blev jag hämtad och ett  gäng 3 härliga tjejer och jag tog bilen till Kungsör. Väl framme möttes vi upp och en kort presentation osv gjordes. 80 underbara sportindivider träffades och vi var indelade i olika distrikt. Sörmland, Västmanland, Östergötland och Örebro. Kvällen och alla härliga människor gjorde helgen till en oförglömlig helg. Lördagen, hade vi tre kanonbra föreläsningar blandat med coola aktiviteter där vi hade som uppgift att framföra en uppvisning av alla våra 11 olika sporter, vi var 20 st från Sörmland. Vi blev tajta och kvällen avslutades med fest och ett otroligt bra band som spelade till sent på kvällen. Söndagen var även den underbar och självklart vinner vi tävlingen. Inte alls det viktigaste utan det var givetvis alla goda och härliga ledare jag träffat. Jisses vad inspirerad jag har blivit under dessa 3 dagar och nu vill jag inget annat än göra skillnad! Detta var grymt och helt klart once in a lifetime! Waaoow vad bra denna helg varit! 

Nu återstår 3 veckor kvar av skolan med massvis av plugg och nationella. Så vi ursäktar att vi inte uppdaterar så bra..

I fredags red jag Lindsey ett hårt dressyrpass i ridhuset, hon var lite lat men det släppte senare och i lördags vilade hon och idag red Ida henne ute i svängenhagen vilket hade gått bra. Det är svårt att ha igång L fullt ut nu när träningar hela tiden ställs in både på grund av plugg och ändringar i schemat. Men vi gör vårt bästa. Hörs! /E 

Solsken

DATUM: 24 Maj, 2014 - 15:18

Sitter ute i solen och vi har spelat volleyboll, nu är det fika för typ 11 gången idag, och mera föreläsning! Ashärlig helg ❤️ /E 

Pausar inför NP

DATUM: 22 Maj, 2014 - 13:54



Livet förstört

DATUM: 21 Maj, 2014 - 23:27

Ingen dator, nationella prov, alla arbeten borta, arg Ellen, matteidiot, engelska, sol, hatar livet.
Så såg min dag ut och kommer göra imorgon för då är det själva NP. Kan någon skada mig typ så jag slipper komma och skriva prov. Lindsey gick bra idag, red 17,5 halvan med hene i ridhuset för det var för varmt ute. Vi fick in 4,5,6 och 7 galoppsrång, nästa gång är vårt mål 8! Nu avslutar jag denna hemska dag med ett godnatt. /E 

Känslan är obeskrivlig!

DATUM: 21 Maj, 2014 - 15:53

Äntligen är jag klar med alla nationella och jag är faktiskt grymt nöjd med det jag har presterat! Kan allvarligt talat inte bli bättre! Så himla lycklig att allt det där är över nu. Älskart! 

Nu så ska vi strax släppa in alla hästar och sedan så är det stallmöte ikväll. Kramisar Ida

Bemer-time

DATUM: 20 Maj, 2014 - 14:35

Efter en jobbig och lite halvtråkig friluftsdag så är jag äntligen i stallet hos Lins. Ellen slutar inte förns fyra, så jag har redan fixat allt själv, och efter att jag har bemrat henne klart så ska jag rida. Tänkte först ta en skritt runda i skogen och klättra lite grann, sedan gå ut på banan en stund :) så ser planerna ut för idag /Ida

Måndagslycklig

DATUM: 19 Maj, 2014 - 21:33
Hej på er! Åh så länge sen det var sedan jag loggade in på bloggen....min dator har nämligen fått virus så nu får jag använda en gammal istället, men det ska nog gå bra så länge. Jag kommer ju få en egen snaaaart, haha. Nej, men det är inte så himla långt kvar nu. Endast fyra veckor kvar till sommarlov, och jag tror att det är det som har fått mig på ett sådant gott måndagshumör. Det händer typ one time in the million.
 
I skolan är det typ ingenting att göra heller....eller jag har bara en stor inlämningsarbete kvar + lite annat smått och gott, men utifrån det så rullar skolan på bra nu. Jag antar att det är det enda som är bra när man snart ska gå ut nian. Så skönt att lixom bara lalla runt :)
 
Imorgon så taggar jag friluftsdag. Känner mig inte alls på topp angående kondition och styrka osv, men det ska nog gå an. Efter skolans slut så drar jag till Lindsey. Får se vad som händer, men ett träningspass ska hon i alla fall få eftersom att hon vilade idag.
 
Nu ska jag plugga färdigt och sedan krypa ner under täcket. kram I
 

Over thinking kills your happiness

DATUM: 19 Maj, 2014 - 08:50
Måndag morgon och ny vecka, 4 veckor tills vi får ta sommarlov, inte klokt egentligen. Jag ska gräva ner mig i plugg för jag mår dåligt av att ha så mycket att göra och inte kunna starta med det. Stress. Måste hit och dit.
Men snart, snart sommar!
 
Igår åkte jag med Saga som debuterade LA med Bob och hjälpte henne lite vilket blev väldigt lyckat då bara en liten bom råkade falla. Skitpet också så inget teknikfel. Eftersom att vi var hemma redan 12 så åkte jag hem och solade/pluggade matte. Vid fyratiden åkte jag sedan till stallet och red Lindsey ännu en gång i en hage då ridskolan hade den stora paddocken som jag först tänkte rida i, och den andra paddocken är hård som asfalt. Så jag rullade på två små terränghinder som Lindsey uppskattade och ridpasset gick riktigt bra! Hon är allt fin, Lindsey. Det bästa är att hon trivs så bra på hackamore nu, på träningen för Johan så hade jag ju en kedja som satt i hackamoret och jag tog bort den och tog en nosrem och satte under vilket gjorde att det inte alls blev skarpt så nu trivs hon jättebra och är fortfarande reglerbar och stark men nu kan hon inte bita tag i bettet som hon annars har en tendens till att göra så positivt för henne att inget är skarpt. Då blir det även en ridning som jag känner igen och inte behöver ändra så mycket utan nu kände Lindsey sig mer fri och inte hållen som det annars blev lite med kedjan..Dock så har vi bara ridit med hackamoret ca 4-5 gånger så det är fortfarande nytt. Idag vilar Lindsey. /Ellen

Fredagens

DATUM: 17 Maj, 2014 - 21:30


<3
I fredags så red vi ut en bit och sedan gick vi in i en hage och jag jobbade ganska mycket galopp på Lindsey och hon var suuuuperfin och lydig. Hon kändes verkligen fräsch. Kul! Ida red ju Voice och det gick också jättebra! 

Idag så var vi en sväng förbi Norrköping och hööks, hem fick ett par terrängskydd bak och fram följa med och annat smått och gott som ny flughuva, snoddar och svampar. Imorgon följer jag med Saga som ska debutera LA med Bob! Blir hennes mentala stöd haha. Vilket väder och waow vilken härlig dag! /Ellen 

Chillar på livet

DATUM: 17 Maj, 2014 - 17:32


Sicken fin och varm dag!! Helt underbart att värmen är tillbaka! Lindsey fick ett lugnt rida ut/skritt och trav pass idag. Det var kokhett och Lindsey var lite trött i huvudet så vi fick nöja oss med det :)

Vi betade henne länge i det höga gräset vilket hon uppskattade! Nu chillar Ellen och jag vid vattnet en stund, dagen kan verkligen inte få ett bättre slut! /Ida

Uteritt

DATUM: 16 Maj, 2014 - 16:40