Heja!

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 22:45

Detta kör vi på imorgon! Täääävliing!
:D


Fixat och trixat

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 22:14
Goodagens!
 
Nu sitter jag framför tvn och med datorn i knät. Har ätit god mat med familjen och nu äter vi Idas goda chokladbollar och godis.
 
Idag så red vi ut. Jag barbacka på Lindsey och Ida Annie. Vi red vägen mot spökbacken, upp för en lång backe som inte alls är brant. Den galopperade vi uppför i lugn galopp. Annars skrittade vi mest med lång tygel. Vi jobbade dem en liten sträcka i skritt och trav. Ida hittade Annie fint och kunde jobba henne i formen i båda gångarerna. Shiiit vilket jobb Saga lagt ner på Annie! Nu kan hon låna ut henne och andra kan rida henne rätt pga allt jobb som hon gjort! Coolt!
 
 
Lindsey var iaf riktigt fin idag och duktig. Det roliga är ju att när vi galopperar en sträcka så, när hon blir rädd för nåt hoppar hon åt sidan. Så vi körde ju typ hopplaskutt i luften sida till sida då mycket var läskigt, haha. Tur att jag lärt mig att hon gör så, annars kanske jag skulle ligga åt vänster och hon höger, hehe.
 
I stallet så gjorde vi henne fin! Knoppade- och dem blev faktiskt bra! Hon var ju söt, ni har väll sett bilderna? hahah :D
 
Nu är jag taggad till imorgon! Blir nästan lite sovmorgon, ska lasta 10:00.
 
Ellen Jönsson
 
 

Nya transporten!

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 20:14
Ja, den har mamma och pappa åkt och hämtat idag. Så nu står den på våran uppfart! :)
 
 
 
 
 
 
 

Lindsey har kul! :D

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 19:49

Söta Gris! ♥
 


 

Rida andras hästar

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 17:20
Att få rida andras hästar ser jag som ett kvitto på att man har utvecklats. Vissa hästar är enklare än andra.

Jag tycker personligen att det är guld värt att få rida andra häsar då man blir så låst med sin egen. Annie kan jag ju innnan och utom till. Jag vet när hon tänker låtsas varalite rädd och jag vet hur jag ska hantera henne i alla situationer.
 
Det som är lite roligt är att ibörjan när jag köpte henne var hon en ängel, som aldrig provade mig. Men nu det senaste halvåret har hon kollat lite mera ex.på en sten glott lkixom på den. Hon gör aldrig nått dumt men hon lixom glor på den som omhon vore as skraj det roliga är bara att hon gör inget mer än att kollar!
 
Jag minns även att i början närjag hade henne så hatade jag när andra red min häst och jag ville inte rida nån annan än Annie. Men nu skulle jag absolut inte tacka nej till att rida nån annan häst!

Det skulle vara jätteroligt att rida nån annan häst o tävla med den lite på sidan om :) Typ hjälpa till och utbilda hästen eller nått sånt.
 
Annie kunnde ju inget när vi köpte henne och nu har vi kommit till LB i båda disiplinerna! Så jag har ju lixom gjort det förr om vi säger så ;)
 


 
Dööör kan aldrig sluta skratta åt den här bilden, ser såååå rädd ut för henne! :bigeyes:
 


Snart går tåget ska packa ihop lite grejer, hörs imorron! :)

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 15:34

Jennika♥

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 15:32
Vet ni vad, Ida åker ju med skolsjus till skolan o hem. Min kära Jennika som jag lärt mig allt med (red hennes hästar) kör Idis till o hem från skolan! :) Med hennes underbara ponnysar gjorde jag min första uteritt osvosv...
 
 
Måste bara åka med Ida till stallet nån dag! Så länge sen jag träffade henne, underbara minnen! ♥
 

Stolt

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 15:28
Vet ni vad jag glömde säga igår! Efter först gången vi lastade på ANnie så körde pappa en vända sen så stod en bil ivägen så då stalde vi oss efter och väntade på att de skulle flytta på sig. Jag o pappa passade på o mocka o när bilen (Jönssons bil) hade flyttat på sig så sa jag till pappa att han ska flytta fram transporten. Men ha sa nej, gör det du.
 
Så jag helt själv körde fram transporten med Annie i inte långt o i minimal fart, men ändå! Så nu har jag backat med släp utan häst, kört fram med släp med häst, kört själv på en bana med bil. Längar tills övningskörningen! :D bara ett år kvar!
 
 

Hon springer in

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 08:17
Hej
 
Igår så lasttränade vi Annie o hon gick in på en gång inga mera fjanterier från denna dam. Vi lastade henne av o på tre gånger o hon sprang in så jag var oxå tvungen att springa :P Duktiga tjejen! :D
 
Har smörjt allt och lastat in det i transporten så slipper jag göra det på Lördag. Idag blir det dålig uppdatering av mig eftersom jag åker med tåget 16.24 till Stockholm, undra vad jag ska göra...? Nån som har nån idée? :)
 
Spex fotto nurå ^^
 

School time!

DATUM: 31 Augusti, 2012 - 08:12

Godmorgon!
Nu kör vi igenom en fredag! En helt okej dag, långa lektioner dock. Men det klarar jag nog. Efter skolan cyklar jag ner till stallet. Ida slutar tidigt så hon är väll hemma en stund innan hon också tar cykeln till stallet.

Två hästar står på schemat att fixas idag så det gör vi. Vi rider ut. Ida tar snälla Annie och vi rider nog barbacka. Tar en liten sväng i alla gångarter.

Efter det ska Lindsey nog knoppas. Kanske duschas med beroende på hur hon ser ut.

Vu hörs! Nu skolan --------->

/Ellen


Home@

DATUM: 30 Augusti, 2012 - 19:12
Hemma nu efter den långa dagen. Jag blev som Saga, dyngsur när jag cyklade till stallet.

Föreläsningen idag var rätt bra och skolan rullade på, Lindsey vilade och ja vi var rätt slöa idag, jag var ju blöt och allt så vi hann inte borsta Lindsey idag eller smörja sadeln. Och nu har jag verkligen bloggtorka...
 
Snälla, kan inte ni kommentera något ni vill att jag ska berätta om eller om jag ska skriva om något speciellt!
 
Plugg väntar nu!
 
 
Kram
 
Ellen Jönsson

Dygnsur tjej

DATUM: 30 Augusti, 2012 - 16:24
Fyfan, vi hade orgentering sista lektionen och tror niu inte att det börjar regna när vi ska gå hem igen... Var helt genomsur, inte ett ända plagg som klarade sig!
 
Nu har det slutat regna så jag o pappa åker snart ner till stallet.
 
Juste, vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag köpte en JW hjälm med blingbling o autograf där bak ;) En vän som har haft häst nere i Bakfickan ville bli av med sin hjälm så då passade jag på :D
 
 
SO NO MORE OF THIS HELLMUT!


Hiss/Diss

DATUM: 30 Augusti, 2012 - 15:03

Diss: Det är så svårt med den här årstiden att få bort all smuts nu när hästarna rullar sig i lera. Leran fastnar och det blir hur mycket smuts som helt som ska bort! Hovarna är helt gegiga och det är värst när hästarna har rullat sig i regn osv.

Hiss: Blir nog vintern då de bara kan rulla sig i snö :) sen har de också täcke på sig så, ännu bättre! Haha.

Jag har inget imot att borsta dom men så fort man har duschat sin häst så nästa dag behövs det lixom igen....

En lektion kvar, tänker på Ellen som får cykla i spöregn :( /Ida


Dela blogg eller inte?

DATUM: 30 Augusti, 2012 - 11:05
Det finns såklart både föro nack delar med det.
 
Fördelarna: Man kan få ihop fler inlägg per dag dvs om jag gör tre per dag o ellen o ida med då har vi plötsligt 9 inlägg. Sen tycker jag att hedrarna är roligare om det är fler olika ryttare på dem. Som läsare behöver du inte läsa två bloggar för att följa oss utan det räcker med en det är oxå en fördel.Du kanske inte behöver blogga varje dag fördet kommer upp inlägg ändå ;)
 
Nackdelar: Du kanske inte får bestämma allt helt själv utan det finns alltid nån eller några som oxå vill ha sin röst hörd! Om man blir förmånga så kan det bli rörigt, så max tre stycken per blogg tycker jag :)
 
Jag tycker persoligen att det fungerar hur bra somhelst att blogg tsm med någon! :)
 
 
Annie igår♥
 

Godmorgon!

DATUM: 30 Augusti, 2012 - 07:53
Idag så åker jag hem först efter skolan och sen åker jag o pappisen ut med transporten till stallet. Saker som jag ska göra i stallet idag:
 
Duscha Annie
Lastträna
Packa
Smörja
 
Ser inte så mkt ut men om jag skulle skriva ner varje detalj skulle listan bli lång! Ska fixa allt detta till på Lördag eftersom att Jönssarna tar ANnie imorgon då jag ska till stockholm :)