Onsdag-Ellen

DATUM: 29 Februari, 2012 - 21:40

Hej!

Träningen idag gick bra. Vi jobbar vidare, nu vet jag precis hur vi ska få henne att kunna slappna av ännu mer och komma ner djupare i formen. Jobbade mycket med yttertygeln och innersjänkeln. Men som sagt, det tar tid men vi jobbar och det går framåt! :)



Skolan var helt okej. Så har inte så mycket plugg idag! Känns bra. Ska nog lägga mig och sova ut då vi får sovmorgon imorgon! Känns gött!
Godnatt! /Ellen


Sent

DATUM: 29 Februari, 2012 - 20:48

Hej! Ellen red ute idag i det fina vädret :) Jag fotade henne lite och eftersom jag kom hem nyss och är jätte trött så lägger in några bilder imorgon, hoppas att det är okej.

Lindsey vilar imorgon, så ingen ridning :)


Hemma

DATUM: 29 Februari, 2012 - 15:49

Ellen hade nycklen till stallet så jag åkte hem med bussen istället. Pappa är hemma som tur är och då kan han skjutsa mig :) Har nyss ätit mellis så jag har fått lite mat i magen.

Gud vad härligt väder! Helt blå himmel och varm sol och en ganska stor del utav djulösjön är vatten :D
Jag har också suttit och räknat antal dagar det är kvar i skolan tills sommarlovet, bara för att jag hade lite tråkigt i skolan xd och det är 63 dagar kvar! Då har jag tagit bort alla helger och lovdagar plus påsklov. Så det är bara att kämpa på nu, dom här dagarna.

Den här veckan kommer bli asbra! INGA läxor denna vecka! snacka om lycka! haha, nej men om man inte har läxor så får man tid till annat. Speciellt att blogga :P (y)

Så vi får höras ikväll, så håll utkick!




Karinträning snart :)

DATUM: 29 Februari, 2012 - 15:33

Hej alla fina!

Underbart väder idag! Ska rida för Karin som sagt. Rider efter Emma så jag kanske också kan vara ute :)) Hoppas på det iaf! Mycket i skolan nu, så det blir mycket mobilbloggning, men hoppas det funkar för er. Snart framme, bara jag i bussen idag. Skriver mer ikväll, kram Ellen


Karin träning

DATUM: 29 Februari, 2012 - 14:48
Drar snart iväg till Karin träningen ;) Hoppas det går bra! Tänkte rida ute i detta fina väder, bäst att passa på när det inte är så blött och hårt poå utebanan ;)

Skriver lite om träningen senare. Kanske ber pappa ta lite kort, så kan jag redigera dom lite och sen kommer dom nog upp här så småning om! :)

Önska mig lycka till! ;)
Bjuder på en liten bild ;)

Ha de bra! :*



Godeftermiddag

DATUM: 29 Februari, 2012 - 14:44
Hejsan hoppsan alla blogg läsare!

Har precis varit ute med Zelda. Jag tog fram ett "räcke" till henne ;) Som hon fick hoppa lite på. Var jätte länge sedan jag hoppade med henne. Myste oxå med henne, hon är så söööt! ♥



Hade tänkt att låta Annie vila idag men kanske blir en uteritt det är ju så underbart väder att man måste rida. Hon kan kanske vila imorrn eller så skrittar jag bara ut då blir det ju "vila" ju :) Så blir det nog (y)

Nu ska jag börja på min bokrecension så have a nice day!





Tisdag-Ellen

DATUM: 28 Februari, 2012 - 21:45
Hej hopp alla bloggläsare!

Hemma och har käkat+pluggat lite. Följde ju som Sagt med Saga idag när hon tränade. Det gick bra! Fina tjejer! Film kanske? Försökte fota men det gick inget vidare. Ida red i paddocken och det såg bra ut! Fina fattningar i vänster varv :) Kollade ju på skolbio idag. Filmen var bra men sjukt läskig och äcklig ibland. Den hette Flyga drake tror jag.



Imorgon blir det Karinträning för mig, taggar! En trevlig Lins vill jag ha då :p

Nu är det bedtime snart.

Gonatt


Tisdag nudå!

DATUM: 28 Februari, 2012 - 20:28
Hej! Nu sitter jag och läser en bok. Den ska vara utläst om två veckor och jag började i morse, men har redan läst 11 kapitel :) men det är kul att läsa när boken är bra, som den här! Jag red i paddocken idag istället. Det var så fint väder och ganska varmt var det också. Underbart! Jo tillbaka till ridpasset. Lindsey var fin men rätt hård idag. Jag vet inte men det känns som vi har kommit i en liten svacka, eller vad man kan kalla det. Försökte fatta galopp från skritt och seg gick sådär. Lindsey visste vad jag var ute efter men hon blir så tjurig när man lägger till skänkeln och sparkar bakut mot skänkeln. Alltid gör hon så. Menmen hon kanske slutar med det om ett tag.... :)
Nu väntar jag på att Ellen ska komma hem. Jag undrar hur det gått för saga. Hon tränar ju för Fredrik spets. (tror han hette så) men snart ska jag äta. Är super hungrig! Det blir en lätt mat idag, mackor i ugn och nutella på, mums!
Kram Ida

Chacha bloggsen

DATUM: 28 Februari, 2012 - 20:04

Nu sitter vi i bilen påväg hem från träningen. Asså Annie gick rätt bra oså men det kändes inte som vanligt om man säger så.

Ibörjan trodde jag att han skulle vara mer sträng och på men han var tvärt om. Man fick veta allt efter man ridit och det är inte riktigt min grej.

Vi red först lite bommar, volt sen banan. På bommarna svarade hon bra fram och tillbaka tyckte vi fick till det bra!

I volten så landade hon bara i vänster galopp hela tiden så fick ett tips om att trampa mer till höger och leda lite. Då landade hon flera gånger rätt på raken!

Banan gick bra. Men jag var hade inte lika mkt fokus som jag brukar ha. kan bero på ny tränare osv.

Inge batteri kvar och snart i stallet så, bye!


Trök

DATUM: 28 Februari, 2012 - 14:39

Har så tråkigt här springer runt massa p:12 och ba: Asså shit jag fick vg.... VÄX UPP!

Har gjort slut på 20% på jönsis tele, wopsi ;)

Hmm, kanske ska skriva nått som är värt att läsa... Jag älskar min ponnie, hihi!

Det var det mest läsvärda jag kom på, chao!



Svenska

DATUM: 28 Februari, 2012 - 14:18

Tjabba! Väntar nu på att min svenska lektion ska börja....har nu svenska i en timme, kul! NOT haha. Idag rider jag i ridhuset och lite dressyr. Ellen är med och hjälper mig :) oj måste gå kram


Tallås-Saga

DATUM: 28 Februari, 2012 - 14:13

Hej

Har pallrat mig till tallås nu för att vänta på Ellen åker med henne till stallet ;) Fick låna Ellens mobil min lilla älskling :*

Blir ju som sagt träning i mörtbol idag TAGGA! :D Pappa kommer ner till stallet sen och kör oss dit.

I skolan så håller vi på med kometföretag. Vi har cyklat runt halva stan för att leta sponsorer, jobbigt! Men vi har rätt korta dagar hela veckan och nästa vecka har vi jobbskuggning. Åker till Italien nästa Tisdag i en vecka, ska bli så skönt! :D


Moje bild här men är så jävla trött!!


Måndag-Saga

DATUM: 27 Februari, 2012 - 20:10
hej,

Sitter hemma hos mormor och morfar nu ;)

Idag så red vi lite markarbete Annie var jätte mjuk och avslappnad. Hon var väldigt följsam och hade en underbar galopp. Galopperade på en ått-volt och gjorde avbrott till trav (3travsteg) sen den nya galoppen. Påväg mot galoppombyten? Ivarjefall så hade hon en låg form, trampade på med bakbenen in under sig och kom upp med ryggen lite granna. My lovely ponny♥

Nu känns det verkligen att det går som bäst hon är lika underbar att rida varjedag! :D 

Imorgon blir det träning i Mörtbol och Ellen följer med mig som stöd, närå men alltid skönt att ha med henne ^^

Nu ska jag sociala mig så bye ;)




Veckoschema Annie

DATUM: 27 Februari, 2012 - 20:04

Måndag- Markarbete

Tisdag- Träna för Fredrik Spetz

Onsdag- Gå med henne

Torsdag- Dressyr

Fredag-
Dressyr/Gå med henne

Lördag- Rida ut

Söndag- Tävla




Måndag-Ellen

DATUM: 27 Februari, 2012 - 19:57

Hej! Sitter hemma i soffan och myser. Ska snart göra något vettigt. Iaf så red Saga, Emma och Ida markarbete idag, såg riktigt bra ut för alla! Fina ponnys idag! Idag fick jag mina omdömen i skolan, rätt nöjd! Snart utvecklingssamtal. Just nu snöar det...så känns väll lite tråkigt, jag var ju så himla taggad på att få vår! Blir en bra vecka så jag är glad! Imorgon följer jag med Saga då hon fått plats på en Fredrik Spets träning. Hon frågade om jag ville följa med, med Lins men känner att vi redan har mycket i veckan träning och då tävling på söndag. Så sparar hellre pengarna till något annat :) /Ellen