Världens finaste ponny!

DATUM: 30 September, 2012 - 21:54
Älskar dig så otroligt mycket!
 
I LOVED YOU YESTERDAY
I LOVE YOU STILL
I ALWAYS HAVE..
I ALWAYS WILL <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KM i dressyr på söndag!

DATUM: 30 September, 2012 - 18:38
Åh herreminget! Var så himla länge sedan jag skulle rida ett dressyr program och på söndag blir det KM i dressyr en L:B3 så får vi se hur det går ;)
 
Ska försöka ta och lära mig programmet.... inte det enklaste men har hittat en utvärdering sen sist jag red där alla moment står med så nu ska jag springa på mattan :)
 
 

Planering Annie

DATUM: 30 September, 2012 - 18:35
Måndag: Daniel träning
 
Tisdag: Lösgörande pass
 
Onsdag: Karin träning
 
Torsdag: Frihetsdressyr
 
Fredag: Uteritt eller dressyr
 
Lördag: Rida igenom programmet
 
Söndag: KM dressyr L:B3
 

Terrängträning-Ellen

DATUM: 30 September, 2012 - 18:08
Hejsan! Lite off men nu har jag pluggat lite och så pajades internet. Så jag har bara internet på skitdatan och där inga bilder från idag...men dem får jag fixa när nätverkert vill sammarbeta med mig :)
 
Träningen gick bra! Lindsey var jättepigg i början och jag jobbade för lite lydnad innan vi började hoppa så hon drog lite mycket, fick inte jättebra lugnt tempo. Men nöjd!  Lindsey hoppade allt bra! Förutom en häck som hon kom konstigt på varenda gång, den var nog lite läskig tyckte hon. Hon vart osäker på den.
 
Men allt annat var bra! Hoppade ett nytt hus annars samma. Vi kunde inte hoppa dem lägre hindrena och upphoppet mm idag då det var för mycket vatten där. Så vi hoppade dem högre istället och dem som gick att hoppa.
 
Lindsey var pigg och bockade MYCKET ibörjan, Busponny juuu! Hon stannade en gång på stenmuren. Den vaa lite läääskig. Men superponnyn är FIN! ♥
Det är sjukt kul att hoppa och det tycker absolut Lindsey med! :D
 
Söt! Och vet ni, jag var såhäääääär nära på att ramla av efter denna bock...heheh ooouuupppsssi, jag var inte alls beredd.
 
 
 
 

terräng träning

DATUM: 30 September, 2012 - 17:07
Hellu
 
Var på terräng träning idag med jönssarna och Annie, det var så sjukt kul! Har aldrig förut hoppat på nån sån här bana bara lite i en hage och i skogen dårå, men aldrig på riktigt lixom.
 
Fick ett stopp på första hindret vi hoppade en låg häck, sen gick allt galant! Hon behövde lixom bara förstå att hon skulle hoppa sen gjorde hon sitt bästa hela tiden! :D 
 
Vattnet tyckte hon var lite läskigt så vi skrittade igenom det första gången, det konstiga är när jag simmar med henne tvekar hon inte det minsta! Haha, ponnyn. Sen i slutet när vi kom från vattnet så hoppade vi upp och sen till en stock, det där upp hoppet var liet konstigt så då hoppade hon upp från skritt trav.
 
Allt annat gick så himla bra, jag trodde att det skulle gå mycket värre och att jag skulle vara rädd men tvärtom adrenalinet satte fart och jag kunde lätt ha hoppat i 2 eller 3 timmar till!
 
Mattias sa att hon stod emot lite men att det var bra för då kunde jag rida henne till hindret och vi fick jämnare spårng. Han trodde att Annie hade gjort det nån gång förut, vilket hon möjligen kan ha gjort bara att jag inte vet nått :P Jag har tränat för honom förut fast då i banhoppning men då ville han ha Annie så smlad vilket hon inte fixade då men det var för 1,5 år sedan och det har hänt lite sen dess! Vi hade ett bra flyt och hon hoppade super fint över alla stockar, stenar, lådor osv.
 
Aja, inte snacka mera nu... bilder kommer!
 

Vil ha!

DATUM: 29 September, 2012 - 20:58
Viiiiiiiiill ha! :D så himla snyggt! :D
 
 
 
 

UNDERBARA LÖRDAG

DATUM: 29 September, 2012 - 20:04
Tog en slapp dag på morgonen och verkligen chillade, det behövs verkligen ibland. Sedan kom Saga över, vi åt lunch och sedan blev det stallet.
 
Saga städade ju och jag och Ida "hjälpte" till. Sedan tog vi en mystur ut i skogen på pigga hästar barbacka. Hahah alltid barbacka känns det som när vi rider ut. Så mysigt ju. Lite busgalopp blev det.
 
Provade även att rida med Sagas gamla remontträns. Hon funkade nog kanska bra på det, men lite svårt att veta när vi red i skogen. Så jag ska rida med det på banan nästa gång, hon var ju fin i det, hehhe :) Näää men bra att prova lite olika.
 
Nu är vi hemma och har eller ska ha myslördag. Men den tog snabbt slut, stor vattenläcka i vårat badrum, än kan vi inte laga mat eller gå på toa...inget vatten i hela huset. :/
 
Näää nog med tråkigheter! Saga och jag ska ju faktiskt åka iväg och träna imorgon, terräng! Så kul! Sista innan vintern nu, G R E A T !
 
 
 
 

hallåjsan!

DATUM: 29 September, 2012 - 18:34
Nu hemma efter att vart i stallet en långdag. Jag har fixat stallgöran (det vanliga), tittat på när Saga städat, följt med Saga och Ellen på deras ridtur, fikat, cyklat hem och nu sitter jag här med huvudet framför datorn.
 
En good lördag, jajemän!
 
Imorgon är det terräng som gäller. Jag följer såklart med, med en kamera i handen :)
Nu tänkte jag mig att jag skulle kolla runt lite på bloggar o.s.v. Vill du att jag ska kolla in din blogg, så lämna gärna en komentar!
 
KRAM IDIS! ♥
 
Min älskade kanin får stå för bilden. Hur mycket jag saknar dig går inte att få fram i ord ♥
 

Stallet nununununu

DATUM: 29 September, 2012 - 14:16
Kom bara till Jönsson men snart ska jag dra dem till stallet, haha Xd
 

Mot stallet

DATUM: 29 September, 2012 - 12:31
Hellu
 
Snart så drar jag mig mot ellen för att plocka upp henne tänkte ta och tanka lite oxå aldrig gjort det förr men det ska väl gå bra...
 
Charrå åker nu :)
 

Morgonfodrat!

DATUM: 29 September, 2012 - 08:55

Nu hem och äta god frukost! :)


My new shoes

DATUM: 28 September, 2012 - 21:11

To-Fr Saga

DATUM: 28 September, 2012 - 21:05
Hellu
 
Hade fullt upp igår så det blev ingen bloggning.
 
Torsdag:Gick i skolan och efter så gick jag och Malin ner på stan för att köpa en pressent till en kompis vi ska till imorron :) Sen gick jag hem käkade lite och åkte till stallet.
 
Red med JönssonEllen, först red vi ut en bit och travade fram och dampade som vanligt. Min häst travar fortare än Lins, stolt! Sen red vi på banan lite markarbete samt dressyr. Hon gick jättefint från början till slut nu kan jag bara sitta och hon sköter allt vi är tillbaka :D
 

När jag kom hem var jag super trött så åt, duschade och kollade lite tv sen somnade jag som en stock!
 
Fredag: Idag så hade vi skoljoggen, sprang med Amanda vi kanske sprang på 15min eller nått ;) Sen körde vi till stallet och red en sväng i skogen. Haha, Annie skrittade fortare och var alltid längst fram såklart! Var med mamma och köpte ett par skor till mig så nu har jag nya höst skor :D
 
Nu sitter jag med familjen framför tv:n, imorgon så åker mamma till Italien med jobbet lyx!
 

I JUST CAN'T STOP SMILING

DATUM: 28 September, 2012 - 20:58
Ville bara kika in och säga att mitt liv är så bäst nu! Jag har världens goaste människor runt omkring mig och just nu mår jag toppen! Love you all ♥
 
 

Galet!

DATUM: 28 September, 2012 - 20:50
Fredag, älskade dag! Världens bästa dag alltså! Bättre än allt, promise!
 
Skolan braaa, sedan en nervööös Ellen som skulle köra upp. Handledaren är så himla dryg typ och det känns som om han är arg. Haha iaf, han bah: Nu är det viktigt att du klarar detta, så jag slipper dig typ, hahah. Kändes så, iaf så skulle han inte prata, så jag fick sköta allt själv! Och såklart gjorde jag det! Alla rätt, och jag körde såååååå bra! Så sa han så jag hoppas jag gjorde rätt, heheh!
 
Men vet ni vad??? Jag har gjort världens äckligaste grej, aldrig mer säger jag, ALDRIG!!! Jag var tvungen att åka MOTORCYKEL! Till mopeden jag skulle köra...för den stod borta på bilprovningen. Och jag trodde ärligt jag skulle döö, jag tänkte flera gånger nej nu hoppar jag av typ. :O Apläskigt och nej, usch och fy och bläääääää! Han körde ju inte sakta heller om man säger sååååå!
 
Nej nog pratat om den äckelgrejen! Ida skulle precis rida när jag kom, hon red ett TOPP pass i stora paddocken, så fina! Dem red mycket i skritt, och mycket sjänkelvikning och flytta rumpan in och ut. Såg riktigt bra ut idag, traven satt som en smäck i höger och galoppen i båda! Så fina ju ♥