The winner takes it all

DATUM: 31 Maj, 2013 - 20:25
Mohahaha! Vi har ju haft en temavecka denna vecka och det har varit en kärleksvecka. Idag så skulle vi rösta på en bild från varje grupp. Det skulle vara en kärleksbild och tror ni inte att vi väljer min eller det är Sagas bild. Heheh jag var i stress så Saga kom på en bild som hon hade tagit.
 
Jag tog den och min grupp vart direkt förälskad i bilden och sa den tar vi ju lätt!!
 
Och sedan så röstade en annan klass och våran fucking bild vann!!! Alltså fett glad jag blev, så himla kul! Vi hade lätt den bästa redovisningen också!
 
Men den är ju väldigt fin alltså ♥
 
 

Bilder från igår

DATUM: 31 Maj, 2013 - 19:21
Här kommer lite bilder igår från våran lilla hoppaträning! Som ni ser så var Lindsey sjukt fin! Hon hoppade superfint och hon rev bara en endaste gång pga av mitt fel. Hon är så himla fin alltså!
 Snacka om att jag inte fick stopp på henne..↓
 
 
 
 
 
 
 Heehehehe hoppa stort kan hon också, kolla tekniken ♥↓
 
 
 Mera bilder kommer i helgen :D
 

Ida och Lindsey idag

DATUM: 31 Maj, 2013 - 18:53
Filmade en jättekortis på Ida idag när hon red. Ida glömde kameran därför inga bilder :( Och min mobil hade bara 10 % kvar...haha snacka om otur. Men jag fick en liten bit på film.
 
Träningen gick bra, dock var Lindsey lite halvseg men Ida red sjukt bra!
 
 

Planering

DATUM: 30 Maj, 2013 - 21:20
Imorgon så går hon dressyr med Ida då det är Karinträning. Sedan så får hon två uteritter under helgen. Ida rider ut en och jag en.
 
Sedan på måndag så blir det dressyr med Ida.
 
Tisdag så longerar vi henne.
 
Onsdag så är det Karinträning för mig.
 
Torsdag blir det en vila.
 
Fredag en uteritt.
 
Lördag- dressyr med Ida och på söndag tävling med Div I.
 
 

You never know how tomorrow will bring

DATUM: 30 Maj, 2013 - 21:08
Åhh min hjärna är så stressad just nu. Jag har massor men ändå inget. Jag vet ingenting och jag är en sådan person som vill ha koll på allt ibland. Och just nu är jag stressad av massa!!!
 
Skolan gick bra, imorgon fredag!! Och Lindsey ska Ida träna för Karin så då tar jag med kameran och klickar lite bilder.
 
Idag så hoppade vi och fick hjälp av ridskolechefen vilket var bra! Jag fick många bra tips och Lindsey hoppade väldigt fint! Dock så red jag fult och konstigt! Min armar flaxade och arbågarna ut! Usch, fy och skäms! Vet inte alls varför jag red så...jag brukar ju inte göra det. Hårdträning för syket nu alltså!
 
Jag fick tips och även bra övningar för hur jag ska rida mot räcken. Hoppade några i slutet på 1 m till 1.10 m. + att man INTE SKA KASTA FRAM ÖVERLIVET. Inte för att jag tycker att jag kastar fram det, men jag ska inte alls ta fram det utan bara tänka uppåt. Många och jag menar många ponnyryttare även elitponnyryttare rider så, kastar fram överlivet och snabbt tillbaka, men det betyder inte att dem gör rätt, tvärtom det är fel. En häst hoppar dessutom bättre och man har en bättre position och inte är framme vid halsen, det är även lättare att få tillbaka hästen och kunna koncentrera sig direkt på nästa hinder!
 
Så jag jobbade på det och fyfan för mina armbågar idag...:( Flera bilder imorgon!
 
 

...

DATUM: 29 Maj, 2013 - 22:21
Mitt dressyrpass blev mycket bättre än förväntat, inget toppass, men ett nyttigt och bra!
 
Jag jobbade på alla mina svagheter och det lönade sig kan jag säga. Lindsey var pigg och hon bli gärna ännu mer pigare när hon tycker någor är jobbigt, hon vill hemskt gärna slippa undan allt arbete. Men hade halva ridhuset för mig själv och jobbade  mycket innanför spåret, på serpentiner, volter, skänkelvikning mm. Lindsey lyssnade bra men var något stark.
 
Jag galopperade ganska mycket idag så hon fick jobba, långsidor och på volter, hon fick bära upp sig själv helt och även jag lät henne galoppera på i ett bra tempo där hon trampade under sig väl. I traven var hon skitfin! Hade långa och faktiskt lite högre steg än vad hon brukar ha. Så jag är nöjd!
 
Masserade sedan in blue lotion på hennes ben och betade henne en stund.
 
Imorgon så blir det ngen Danielträning, men några tjejer i stallet och jag ska hoppa lite ändå! Tänke hoppas på att Ida vill fota lite ändå. Men jag ska inte hoppa några höjder alls utan jag ska mest rida markarbete och jobba på våra förhållningar med bommar och så.
 
 

Wednesday 😌

DATUM: 29 Maj, 2013 - 21:53

Halloj!

Känner att jag typ bara bloggar på kvällstid, men det bara blir så ;)

Jag skulle egentligen ridit dressyr idag men jag behövde verkligen köpa gympaskor så mamma skjutsade mig till intersport efter skolan.

Jag var först i stallet och gjorde allt stalljobb sedan fick Elle ta det roliga..och imorgon så tror jag att Ellen hade tänkt rida markarbete med några andra så jag tänkte ta med kameran. Vi får hoppas på att det blir fint väder och inte så som det var idag.

Nu tänkte jag mysa i sängen med datorn i knät. Puss och godnatt!
/Idis


I like when unexpected things happen

DATUM: 29 Maj, 2013 - 15:31
Onsdag och veckan rullar sakta framåt. Vädret suger, åkte hem i spöregn och var dyngsur! Usch jag hatar vatten!
 
Myst lite hemma framför datan, greys och min mysfilt. Har insläppet idag, så vi ska väll ta oss till stallet. Som sagt skulle ju Ida rida, men hon ska med mamma till stan och köpa lite några nya idrottskläder så jag rider.
 
Funderar på att ta ett dressyrpass i dressyr sadeln...men vet inte om jag är så sugen och då kommer ridpasset gå skit, haha jag bestämmer mig för att jobba mycket i skritt idag så kanske vi överlever..
 
Blir kanske tältet eller så är ridhsuet ledigt! Så nu måste jag byta om och sen åka.
 
Puss
 
 

Så jääääädra mysigt!

DATUM: 28 Maj, 2013 - 21:01
Åhhh så himla, HIMLA, HIMLA mysigt jag hade i skogen med min finaste vän idag!
 
Jag red ut på Lindsey, och allt var kaos idag, vilket var så himla skönt att bara låt allt vara, inget perfekt vilket bara är så himla skönt!
 
Jag hade olika handskar, en hjälm som var brun till rosa ridsrumpor med vita converse och Lindsey hade ett ljusbrunt schabrak med svarta och vita benskydd med en ljusbrunt träns till en mörk sadel. Hahah ja ni hör ju själva vilken blandning vi lyckades med idag. Men så himla skönt att bara låta allt vara och låta det vara knäppt.
 
Vi var ute en hel timma i skogen och myste. Långa galoppsträcker där vi skenade ut över grusvägarna i 110 km/h alltså herregud Lindsey kan galoppera, inget snack om saken. Åhh hennes vägvinnande galopp är bara så härlig, och fart är bara förnamnet! Jag tror ärligt inte att det finns någon som skulle hänga med i vårat tempo, ahah.
 
Hon var på topen humör och gick som en raket, jag stod i lättsits ungefär halva rundan, tränade ben som satan och mina ben skakade sedan av överansträngning. Det var så härligt, det var asvarmt då solen sken på. Min fina bästavän <3

YEAH!!!!

DATUM: 28 Maj, 2013 - 20:00
Nu har jag varit så grym att jag har klarat moppe-provet och har nu körkort! På första försöket och allt är klappat och klart. Nu kan jag äntligen köra moppe på "allvar", hihi!
Så himla lycklig och glad jag är nu. Provet var ganska svårt då det är så konstiga frågor men nu är det över. Tjooooohejjj!!!!
 
Jag tänkte nu ta en liten körtur med pappi bara för att....hehe. Nej men åhh vad glad jag är :)
 
Mitt dressyrpass fick flyttas till imorgon istället. Så då kör vi på ordentligt ;) Ellen red ju ut idag så efter att jag fixat allt i stallet så mötte jag upp henne på vägen tillbaka, så jag fick träffa Lins ändå ♥
 
 

Life goes on

DATUM: 28 Maj, 2013 - 08:09
Sitter i skolan helt forever alone och väntar på lektion...Spanska..alltså så himla tråkigt!
 
Sedan forstätter vi med temaveckan hela dagen. Sedan cyklar jag till stallet och tar hand om Lindsey. Eftersom att det är så himla fint väder idag byter vi plats på dagarna, så jag rider ut idag! Och imorgon rider Ida.
 
Åhh jag vill inte gå i skolan idag, idag vill jag bara mysa med Linsdey ♥
 
Kolla vilken sötis bild jag hittade på en grästjock Lindsey och Ida från förra sommaren.
 
 
 

Sista delen..

DATUM: 27 Maj, 2013 - 22:23
...på bilder nu. Tävlingen i LB!
 
 
Hahaha samma hinder här med, river med bakbenen..:(
 
Här är det fiiina baken!
Åhh så fin!! Bästa tjejen ♥ ↑
 

Monday again..

DATUM: 27 Maj, 2013 - 21:26
Hellu!
 
Idag har det bara varit en vanlig måndag. Min sista lektion var inställd så jag blev skjutsad av min kompis till stallet på cykel. Då jag var där så tidigt så hann jag fixa allting klart innan Ellen kom. Jag hann dessutom vara extra duktig och smörjde dressyrsadeln + 4 träns tror jag ;)
 
När jag kom hem så har jag slöat framför datorn och bara chillat järnet. Tänkte ta tag i lite plugg nu såhär kvart över nio. Kanske skulle jag tänkt på det lite tidigare?
 
Imorgon så rider jag nog ett dressyrpass på Linspins, vilket jag ser fram emot! hehe. Jag tror och hoppas på att hon kommer vara extra pigg då hon vilat i två dagar. Man vet aldrig vad hon kan vara på för humör....
 
Förresten....har ni sett att jag fixat ett hjärta längst upp i fliken där vårt bloggnamn står? Det syns inte på allas Internet Explorer, inte på min heller för den delen. Men jag kan gott titta på Ellens dator där det funkar! Om ni är intresserade av hur man gör så kan jag göra ett inlägg om det :)
 
Ha en fortsatt bra kväll! Kram
 
Cleo får stå för bilden, haha visst är hon för söt!?
 
 
 

Love

DATUM: 27 Maj, 2013 - 20:09
Måndis idag, trodde det var tisdag..åhh där kom ångesten...haha nejdå. Sommarlovet närmar sig sakta men säkert!
 
Denna vecka har vi temavecka så inte alla vanliga lektioner, fick även reda på att jag klarat allt med bra resultat i Spanska nationella! Yeaahh!! Hade också utvecklingssamtal för första gången på hela gymnasiet (y)
 
Linspins fick vila idag, gosis med henne och imorgon tror jag Ida får rida ett dressyrpass och jag rider ut på onsdag och sen torsdag är det Danielträning om han kommer :D
 
Ska plugga nu efter maten och nu är jag så sjukt glad och taggad på livet. Hejochhå!
 
 

Grattis världens bästa mamma

DATUM: 26 Maj, 2013 - 22:38

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! Du betyder allt för mig, grattis på morsdag fina du, jag älskar dig ❤