Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness.

DATUM: 30 September, 2013 - 22:48
Efter skolan så kollade Ida och jag film, hon som egentligen är sjuk, alltså helt genomförkyld följde med till stallet ändå, för att träffa Lins och titta på Danielträningen.
 
Jag red ut en sväng barbacka på en toktaggad Lindsey. Hon ville helst galoppera hela vägen. Travade lite och det tyckte hon var kul!
 
Stog sedan på banan på Danielträningen och hjälpte till med hinder. Det var nog en rätt klurig övning idag, då det fick kämpa med att komma rätt. Den såg nog enklare ut än var det var. Ååhh jag blir sugen på att hoppa ju...
 
Imorgon hoppas jag få svar om vad Lindsy har för skada och då ska vi utgå från det.
 
Kram från en trött Ellen som har ont i munnen...
 

Sjuk

DATUM: 30 September, 2013 - 12:57
Mamma skjutsade nyss hem mig från skolan. Kände mig redan krasslig imorse och ännu värre blev det där. Verkligen pricken över iet att bli sjuk nu :/ Jag kan inte koncentrera mig när ögonen och näsan rinner, halsen bränner och huvudet dunkar. Så jag missar bara so:n då annat blivit inställt. Nu ska jag mysa till det och ta hand om mig själv.
 
Jag vill så gärna till stallet idag och träffa Pinsie som får en att må prima. Jag hoppas verkligen att jag piggnar till. Annars tänker jag bomba i mig med Alvedon-tabletter ;)
 

Sunday

DATUM: 29 September, 2013 - 19:49
Det har varit en mysig söndag både i Norrköping och i stallet. Vi fick med oss lite saker hem från hööks plus att jag köpte två toppar och en mysig kofta. Jag känner mig lite halvsnurrig så jag hoppas att skolveckan som väntar inte blir alls för jobbig. Imorgon så är det Daniel-träning som vi då hoppar över denna vecka. Ellen och jag ska i alla fall vara med och stå på banan, kul att se de andra också.
 
Linspins har vi också såklart tagit hand om. Ellen red en runda på henne mot forsen och in i skogen. Vi blev stoppade på vägen och två små tjejer som ville klappa på gulliga Lins. Hon är så extra snäll mot småbarn ♥ /I
 

There´s a story in her eyes

DATUM: 29 September, 2013 - 19:36
Imorse var mamma och jag och släppte ut alla hästarna och sedan så åkte vi och tränade. Efter det åkte vi ju till Norrköping för att köpa lite saker som behövde införskaffas.
 
Till Lindsey fick vi med oss en rosa pannpand. Det var fint och vi tyckte Lindsey skulle kunna få lite färg på pannpandet än bara guld och silver som vi annars har. Nu har hon ett rosa också. Vi fick också med oss ett flecetäcke som var väldigt coolt och det kommer passa Linsan bra nu när det är lite kyligare och det täcket kommer vi använda då hon får vara lite extra fin!
 
Sist men inte minst så kände vi nu att vi behövde köpa ett par stallbandage från back on track nu när hon förmodligen har "ont" i hennes ben. Så vi köpte både fram och bak till henne som vi nu ska vänja henne vid med tanke på att hon inte är van vid materialet.
 
Sedan gick vi vidare in på Ingelsta och shoppade lite mer!
 

Mystur ut

DATUM: 29 September, 2013 - 17:27

Planer för dagen

DATUM: 29 September, 2013 - 10:44
Ellen och mamma kom nyss hem då det varit och tränat. Jag har varit duktig hemma med att städat rummet och dammsugit nedervåningen. Om ca 40 minuter så ska vi till Norrköping och vidare till Hööks.
 
Jag red ju en uteritt på Lindsey igår. Åh vad hon tycker det är skoj. Stark och lite tittig men så är hon då det är höst. Så mysigt med alla olika färger och jag bara älskar naturen på hösten!
 
Ellen och jag är lite inne på marin/lila i höst. Det blir färgen för Lindsey i höst. Hahah nej men förra hösten köpte vi massor av saker i olivgrönt. Hon skulle passa superbra i mörk lila då hennes päls blir så mörk. Vi får försöka hitta något täcke eller schabrak i den färgen :)
 
Nu tänkte jag göra mig lite i ordning för Norpan, hörs ikväll /I
 

Be my superhero

DATUM: 28 September, 2013 - 21:46
Idag så myspyste vi med Linsan som vanligt och Ida red ut en sväng. Lins var glad och piggis, det travade och tog en liten galopp. Sen så smörjde vi sadel och träns och var sociala i stallet som oftast! Vi har verkligen urtrevliga och snälla människor i vårat stall där man verkligen kan säga vad man tycker och diskutera och hjälpa varandra vilket är så himla bra!
 
Ser ni min stjärna <3 Åh vad jag älskar henne!
 

When you smile the whole world stops and stares for a while

DATUM: 28 September, 2013 - 10:31
Planeringen för helgen är så att jag ska in till stan och köpa nya byxor, mina svarta Dr. Denim jeans har blivit gråa..så ett par svarta måste införskaffas. Får se om jag hittar en mysig hösttröja också, jag fryser fett mycket i skolan nu, det är svinkallt!
 
Lindsey ska vi rida ut en sväng på. Vi får fortfarande rida henne, men hon ska som sagt bara gå lugnt i helgen, om hon vill galoppera i skogen får hon det och så. 
 
Det vi vet är att hon inte har svinont för då skulle hon knappast hoppa 110 cm. Men det är något som tar i och sätter stopp för henne. Därför behöver hon våran hjälp. Det att hon är stel är förmodligen det som sätter stopp för henne och det är det vi ska kolla upp nu när hon visar så kraftigt att hon har ont i vänster bakben.
 

;(

DATUM: 27 September, 2013 - 19:02
Ingen massage och ingen behandling. Lindsey är inte ren. Hon visar hälta på böjprov av veterinär. Hon är alltså inte bra och kan varken hoppa eller tävlas. Allt som vi hade planerat är borta. Men så är det! Lindsey går före allt annat! 
 
Nu ska vi åka tillbaka på tisdag och då ska hon få spruta och bedövning i benet och i hasen som hon visade hälta på. Och förmodligen ska hon få behandlingar och förhoppningsvis efter allt bli bra! Jättetråkiga nyheter men jag vill mest av allt att Lindsey ska bli bra ❤️


Lins på väg till massage

DATUM: 27 September, 2013 - 16:28
 

Lastad och klar

DATUM: 27 September, 2013 - 16:07
Vi har nyss lastat Lindsey och nu är vi påväg till equipeterapeuten. Lindsey är lite halvnervös ibörjan varje gång vi ska lasta men hon kommer nog tycka det är värt sedan när hon får lite massage. Ett av det bästa hon vet! /I
 

Schooltime

DATUM: 27 September, 2013 - 08:43
Bara tre lektioner idag sen iväg till Kvicksund med L ♥
 

Oredigerade Busbilder

DATUM: 26 September, 2013 - 22:50
 
 
 
 

I love you for all that you are, all that you have been and all you´re jet to be

DATUM: 26 September, 2013 - 22:20

There´s something about you that makes me smile

DATUM: 26 September, 2013 - 22:12
Min solstråle till ponny var så himla bra och snäll idag, som alltid! Veterinären var jättetrevlig och tyckte om Lindsey. Hon är ju så himla snäll och det säger alla! Veterinären frågade lite om hur Lindsey är och vi berättade lite om hennes story och hon blev imponerad! Kul då hon förstod allt vårat jobb. Efter att Lindsey fått bort sin drog ur kroppen var hon glad och vi gick en kortis promenad. Och nu har hon gosetäcket på då det är nollgradigt ute och jag vill inte att hon ska bli kall då hon varit drogad och blivit vaccinerad då det lätt kan bli förkylda.
 
I stallet så fixade mamma och jag lite och sen rensade vi hagen med massor av stora grenar och pinnar mm. snacka om skrattattacker, bästa mammi! Och fyllde såklart på vatten och annat som måste göras. Efter det gick vi på en liten föreläsning eller vad man nu ska kalla det. Annette, ridskolechefen håller i en liten kurs där man fritt får diskutera saker och där hon lär ut väldigt bra och nyttiga saker! Idag pratade vi mycket om bett och utrustning och nästa gång så ska vi prata sjukvårdsprodukter, sjukdomar och linimentgrejs mm. Låter som att man kan det mesta eller vet men så är det inte, utan vi går in allt på djupet och pratar och diskuterar och det är verkligen jättelärorikt! Så tråkigt bara att inte så många kommer. Men jag har redan lärt mig massor på den timmen vi pratade idag!
 
Min maffiga ponny <3