You are beautiful

DATUM: 25 September, 2013 - 21:28
Idag gick Lindsey så jävlajävla bra om man får säga så..Hon har nog aldrig varit så jäkla fin alltså!! Helt galet vad bra hon gick!
 
Karin öste beröm över oss och det gick så himla bra! Lindsey kan om hon vill typ. Vi jobbade fortfarande mycket med sidförande hjälper och skänkelvikningar och många framdelsvänningar som vi själva har lärt Lindsey så det krånglar lite när hon inte förstår hjälpen, men med Karin som ledande hand så hjälper ju det! Vi gjorde till och med en början på förvänd sluta. I vilket fall så blev hon så mjuk och fin att hon till och med tog lika långa bakbenssteg som med frambenen, det är stort för Lindsey! Hon blev även så stadig när hon trampade på så bra, hon stabiliserade upp sig själv och var helt amazing att rida. Glöm allt jag sagt innan om när Lindsey har gått bra, nu gick hon på riktigt som en riktig dressyrhäst. Om hon alltid skulle gå såhär skulle vi lätt erövra på dressyrbanan. Dock tror jag inte att Lindsey alltid kommer gå såhär, men idag är en dag iaf!
 
Jag är verkligen nöjd över oss och kan stolt säga idag att hon har blivit så himla fin. Innan var hon inte det. Creed till oss själva som format henne alltså!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback