2013 års bilder på Ellen och Lindsey

DATUM: 31 December, 2013 - 16:25
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

2014 you are going to be awesome

DATUM: 31 December, 2013 - 11:29
Första året med Lindsey 2011
Helt galet, nu är det 2014 eller om några timmar startar det. Spänande med ett nytt år, inte vilket år som helst heller. Ett år fullspäckat med saker som det oftast är. Det är mitt sista ponnyår med Lindsey. Det ska vi ta vara på!
 
Nu ska jag ta och städa mitt rum och plocka undan lite saker och fixa fram festkläderna. Lindsey ska även bli riden idag, vi får se om vi plockar fram lite bommar. /E

@Norrköping igen

DATUM: 30 December, 2013 - 10:22

Som vanligt blir det Norrköping för lite mellandagsrea som förmodligen nästan är slut. Men där ska vi befinna oss idag och efter det ska Lindsey ridas. Idag är det alltså nästsista dagen på året. 2013 har varit en händelserikt år, ett år som jag utvecklats mycket i min ridning och ett år med många roliga händelser och utmaningar! 

Kram! /E

Always laugh when you can

DATUM: 29 December, 2013 - 18:22
Lindsey igår. Jag låter bilderna tala för gårdagens ridpass /Ida

Higher dreams

DATUM: 29 December, 2013 - 17:12
Dagens uteritt
Detta är alltså Bob, skäcken som Saga äger. Som jag tidigare nämnt är det en herre att jubla för, otroligt lugn och snäll kille hon har hittat. Han saknar nog henne iaf. För vi har skämt bort honom för mycket med godis, men han vilar nu och då tycker jag det är okej, hahah. Saga kommer typ ha ihjäl oss, ahahah nejdå. Snart kommer Saga hem <3
 
Innan detta gråa väder så sken solen så vi tyckte det var perfekt med en uteritt, men allt eftersom försvann solen. Men vi var alltså hela familjen ute på en tur i skogen. M och P och hunden vi passar, Putte. Kanonmysigt. Medans m och p mockade skrittade vi av halvgalna Lins och hellugna Bob i ridhuset och det var tur det för i stallet var det kaos med Ria, en storhäst som var helvild.
 
Kommer bättre bilder på Lindseys nya sadel och träns senare! /E

Everything happens for a reason

DATUM: 29 December, 2013 - 10:33
Ny hårfärg.
Som jag skrev igår så färgade vi mitt hår. Det blev lite för blondt, men vad ska jag göra åt det nu? Det satt nog kvar lite för länge eller så för det skiftar i lite gula toner. Inte sådär jättefint men nu ser jag ut såhär liksom, what to do? Ärligt man måste våga lite saker ibland, lite roligare faktiskt.
 
Dagens planer är just att det är söndag. Söndagar är lata dagar. Ponnysarna ska få komma ut på en tur och jag vill prova mina nya grejor på Lindsey <3
 
Annars så ser det ut som en skön dag. Ha det bra! /E

Enjoy this moment for this moment is your life

DATUM: 28 December, 2013 - 12:05
Hej! Visst är det skönt med jullov! Bara känslan att kunna njuta alla dessa dagar av att inte behöva plugga. #bästakänslansomfinns. Jag väntar nu på att Ellen ska bli klar så att vi kan åka till stallet. Jag ska rida ett dressyrpass på Lindsey idag. Men vi ska börja med en mysig uteritt först, då går Lindsey alltid som bäst.
 
Igår när vi var på Sharpman så köpte jag en Barbour jacka. Har alltid velat ha en sådan och äntligen så har jag köpt den! Tycker den är sjukt snygg och så fin med de detaljer den har. Love ♥ /Ida

A smile is the prettiest thing you can wear

DATUM: 28 December, 2013 - 10:42
Lindseys nya garderob
Nu sitter jag här hemma med datorn i knät och tar det lite lugnt efter frukosten. Vi har haft en kontakt redan på vår pessoa-sadel. Hoppas, hoppas den vill bli såld. Planerna för idag är att strax ska vi åka till stallet. För Lindsey får det antingen bli ett dressyrpass eller en uteritt. Vi får se vad det blir. Samtidigt är jag väldigt sugen på att prova allt nytt till Linsdsey.
 
Senare i eftermiddag kommer mina kompisar hem till mig och vi får se vad vi hittar på. Vi ska även färga mitt hår, få bort det orangea ännu mer! Tror det kan bli riktigt bra!
 
Ha en en bra lördag! Kramisar. /E

TIll Salu Pessoa Legacy XPIII

DATUM: 27 December, 2013 - 23:03
Pessoa Legacy XPIII Sadel ¦ Årsmodell 2009 ¦ Pris 7500 kr ¦
Nu säljer vi våran pessoa legacy sadel då vi köpt ny. Sadel säljes endast för att Ida och jag har växt ur den. Sadeln är i väldigt fint skick och väl skött. Storlek 16,5. Bomvidd: MW- medium wide. Normal mot vid. Med Bayflex-stoppning. Färg: Oakbark. En sadel med Close Contact och med slank och tunn design, med en smalare midja och högre framvalv, vilket gör att ryttaren får den bästa balansen. Vi älskar sadeln och tycker den funkat super! Dock har vi för långa ben för den..
 
Hör av er vid intresse antingen här eller via mail: [email protected] eller på telefon 0761866329

Incredible happy

DATUM: 27 December, 2013 - 18:31

Lindsey i sitt nya täcke
Just nu rullar våran bil hemåt mot Katrineholm igen efter en heldag borta i Mantorp och på Sharpman. Helt otroligt vad mysigt ställe vi var på. Dessutom har vi nu köpt en sadel! En prestige versallies! Helt ny och så himla fin, galet helt klart.

Sadelutprovaren var en kille i 23 årsåldern och han var jättetrevlig och väldigt duktig. Jag vet inte hur många gånger han sa att Lindsey var så fin. Lins fick beröm för hennes fina rygg, tro mig eller ej men han tyckte hon var nästintill perfekt i hennes rygg. Han sa att det fanns rätt mycket att välja på som skulle passa henne. Vi provade 5 olika sadlar och 4 olika som jag red i. 3 helt nya som alla satt perfekt. Provade en sadel som var helt i kalvskin också, den gillade jag också men bäst var prestigen! 

Kul och lärorikt var. Dagens ridpass var alltså i ett litet ridhus där Lindsey gick väldigt bra. Pigg och alert och lyhörd.
Vi lät Lindsey låna en Box i några timmar då vi åkte in till affären Sharpman. Rena drömmen att vara där. Det jag fick med mig hem var ett dyon träns och tyglar och även ett par sprenger stigbyglar, 3200 kr fattigare :( fast värt! 
Kram! /Ellen


Everyday is a second change

DATUM: 27 December, 2013 - 10:19
Lindsey och jag för 1 och ett halvt år sedan
Nu ska vi åka iväg till stallet för att fixa allt där, mocka osv. till båda hästarna. Sedan åker vi vidare till Sharpman för att prova sadel till Lindsey..hennes bästa typ..
Det ska bli spännande att se om det finns något som passar henne, annars ska vi åka tillbaka till Strömsholm för att prova sadeln vi beställde senast som nu har kommit. Vi får helt enkelt se hur det slutar. 
 
Tråkigt är ju vädret, regn och grått. Usch det tar verkligen på mig, jag blir lätt irriterad på det. Men inte idag! Musik på högsta volym med min nya älskling. Hörs ikväll. /Ellen

Lovely day

DATUM: 26 December, 2013 - 22:14

Dessa fina saker njuter jag just nu av. 

Hela jag luktar gudomligt och myser i min fina nya pyjamas. Idag har vi verkligen legat på latsidan här hemma. Kollat på massa filmer som rullar på alla kanaler. Lindsey var superfin och jag red istället. Jag red ute i stora paddocken och hon tyckte det var kul. Jobbade lite extra på fattningar och att hon skulle gå i lite lugnare tempo. Nöjd! Nu går sällskapsresan på tv som jag slötittar på. Ska bli då kul imorgon att åka på utflykt. Puss! /Ellen

If you fall, I´ll be there

DATUM: 26 December, 2013 - 10:35
Annandag Jul
Idag så kommer det bli en skön och slapp dag. Hästarna ska få komma ut på en promenad och mamma och pappa följer med och går med Putte. Sedan ska Lindsey arbetas lite i ridhuset. Hon behöver jobbas lite, ett dressyrpass skulle inte sitta fel. Ida får nog rida och känna igenom henne.
 
För imorgon så ska vi åka till Sharpman med Lindsey för att en engång prova ut en ny hoppsadel. Vi åker även förbi affären för att kolla där. Jag tycker att det ska bli jättespännande. Jag hoppas verkligen vi kan hitta något som kan passa!
 
Vad har ni för planer idag? Åka till mellandagsrean kanske eller bara ta en slappdag? Ha det bra. Kram! /E

Lycklig och fri och glad <3

DATUM: 25 December, 2013 - 15:29

Juldagen
Glad och nöjd sitter vi nu påväg hem till lilla kära Katrineholm. Vi har haft en fantastisk jul med fint sällskap och fina julklappar! 
Hästarna ska bli ompysslade och Lindsey får vila. Vi går en runda med båda i ridhuset. Och sedan myser vi nog med en film alla tillsammans. Hörs! /E

Julafton

DATUM: 24 December, 2013 - 12:33
God Jul!
Nu ska vi alldeles starx åka till Oxelösund för att fira jul. Imorse firade vi Lindsey och hon fick sitt nya täcke. Bortskämda Lins <3. Hon var superfin i det och Bob och Lindsey fick stora runda knäckebröd till julgodis. Vi red ut en sväng på morgonen med Emma och Alice. Ellen red Lindsey och jag skrittade på Bob. Alla lugna och fina och det var en mysig skrittrunda. Ha en fantastisk dag och kram! /Ida