You've got that one thing ♥

DATUM: 30 April, 2012 - 19:01



 
VALBORG PÅ ER ALLA! :D

image description


Påväg till fina vänner!

DATUM: 30 April, 2012 - 18:01

Nu sitter jag i bilen påväg till mina kompisar, vi ska fira Valborg tillsammans! Megakul! Vi ska först handla tretättersmiddag på Ica sedan drar vi hem till Ebba med mopparna och har mysigt tillsammans!

Dagen har även vart super! Den har spenderats i Norrköping med fin vän!

Uteritten med Lindsey var underbar, världens bästa ponny <3

Kram Ellen


Uteritt pågår....

DATUM: 30 April, 2012 - 16:33


Veckan

DATUM: 30 April, 2012 - 15:29

Valborg

DATUM: 30 April, 2012 - 15:05
Chao!

Har varit i stallet med Emma idag vi red ut :) Var superduper mysigt nått vi måste göra om♥

Sen så hämtade pappa och Jonathan (lillebror) mig. Vi åkte och fixade lite grejer och käkade på kastrullhäxorna vart hamburgare med pommes yammi. Fast nu är jag proppmätt!

Ska väl ta och gå i solen, ninen ska få skutta runt lite ;) Sen ikväll ska vi till familjen Johansson.

Vad ska ni göra? ^^




Sommarstugan :/

DATUM: 30 April, 2012 - 14:35
är på väg till sommarstugan (mormor och morfars). ska tydligen fika äta och kolla majbrasa där.. inte världens roligaste med aja :/ Blogger mer när jag kommer hem om det inte blir för sent ;) kan ta dagen lite kort.



Red ut med Saga, blev alla gångarter gick super! Lugna och fina hästar! var super mysigt också ;)



Nice rosett vaa?

DATUM: 30 April, 2012 - 12:09


Fint väder!

DATUM: 30 April, 2012 - 11:35
Hej!

Just nu är jag hemma själv, för Ellen är i Norrköping med sin kompis och shoppar och mamma och pappa jobbar :/ men jag har Strimlan så jag är inte helt själv hemma, haha :)

Tänkte gå ut och sätta mig i solen en stund. Pappa kommer och hämtar mig vid lunchtid, och då åker vi och käkar lite lunch tillsammans på stan. Idag tror jag Ellen rider med för jag vill känna mig helfrisk och så att jag vet att jag årkar rida. Jag får lätt hostattacker, när jag är sjuk och blir andfådd.

Nej, nu går jag ut och solar lite ;) hejdå



hihi sööt ♥

image description

Förkyld + huvudvärk....

DATUM: 29 April, 2012 - 18:52
Tjabba!

Jag känner mig riktigt slö/loj idag. Mår inte så bra så det är väll därför :/
Jag har iallafall suttit ute i solen och läst i några timmar. Läste nyss ut boken, oopppppsii. Tiden går fort när man har kul haha! Så nu tänkte jag plugga lite. Jag har prov på torsdag och hinner inte riktigt med i veckorna.

Har typ inget att blogga om just nu, eftersom jag inte har gjort något annat än att läsa så.

Längtar så mycket efter att få hoppa upp på Lindseys rygg! ♥




Dagen

DATUM: 29 April, 2012 - 18:09
Hej!

Hemma nu efter stallet, mamma hämta mig med moppen.

Var i stan en stund, vi käkade på donken och sedan handlade vi. Sedan åkte jag till stallet mockade och sedan kom mamma och hjälpte mig. Tack ♥ Alltid kul när mamma vill hjälpa :) Ida är jätteförkyld så hon var hemma. Jag tog in Lindsey borstade och fixade henne noga. Sedan så tog jag en sväng i skogen med en överladdad ponny! Buuuus! Hon lyssnade iaf bra. Sedan tog jag galopprace i stora paddocken, och vet ni vad.?

Vi gjorde vårat första galoppombyte! Ett rent och det var jättekul! Hahha hon bytte och jag fortsatte att galoppera i vänster varv då, och då jobbade jag henne några varv i en volt, skiiitfin då. Sedan bestämde jag mig för att jobba henne lite och det gick bra, får inte med hela yttersidan och ställningen i höger, i vänster är hon jättefin. Men jobba på heter det väll? :D

Så nu är jag hemma och har jättetråkigt, jag vill verkligen inte plugga usch, vi är ju lediga imorgon så. Men ikväll kommer min kompis till mig och hon ska sova här. För tidigt imorgon drar vi iväg till Norrköping för en shopping dag. Och sedan så firar jag valborg med henne och tre tjejkompisar till. Vad ska ni göra på valborg? Vi brukar alltid kolla på majbrasan och ha trevligt.



Snälla ge mig sommar nu!


Solen

DATUM: 29 April, 2012 - 17:21

Hej

Har varit ute i solen i 2timmar och solat mig medans Ninen har skuttat runt och tyckt att det varit för varmt :P



Hon är så söt hoppar aldrig för långt bort från en och kommer fram och vill bli klappad. För att visa sin uppskattning så slickar hon mig, sötis♥

I stallet så gick jag och Emma ut och gick med ponnysarna Annie var super jobbig påvägen tillbaka bara höll på och skulle gå framför mig och ville inte alls lyssna. Snacka om att man vart trött på henne!

Första gången i år jag har shorts på mig :D



Sen förra året!




Today

DATUM: 29 April, 2012 - 11:09
Slänger oxå in ett morgon inlägg då :)

Jag beger mig till stallet vid tolv tiden. GÅr nog ut och går med Annie en sväng.

Nu så ska jag fixa lite pic på Alice som jag sedan ska skicka till henne :) Känner mig rätt duktig vid fotto fronten för tillfället :P Fast jag orkar inte redigera dem så intensivt så kör bara lite. Mitt kära picnik har ju försvunnit så jag får redigera på Gimp istället är inte värdsbäst men helt okej blir det väl.

Nån som kan tipsa om nån gratis redigerings sida? Förstår knapt Gimp :s



~Finaste♥~


Mörrn! <3

DATUM: 29 April, 2012 - 10:20
Har ganska nyss vaknat ;) Kollat lite på filmerna sen igår, och redigerat bilder ;) Idag tar jag nog och rider ut i det fina vädret ;) Blir nog lite skritt och trav, kanske galopp ;)








Godmorgon!

DATUM: 29 April, 2012 - 09:51

Jag har precis ätit frukost nu och tänkte ta det lite lugnt på morgonen och sedan vill jag in till stan en snabbis och efter det blir det ut till stallet :D

Vi var ju i Nyköping igår, vi åkte hem kl 12 och det är ju bäcksvart då och helt plötsligt kom två rådjur springande över vägen och vi har aldrig vart så nära att krocka förut, det var skitläskigt! Jag låg liksom och vilade och sedan tog det tvärstopp, jag flög fram! Tur att man har bälte!

Iaf så hade vi städdag på Trolldal igår, och idag har vi det hemma, där vi bor...så mamma och pappa är ute och städar med alla grannar. Jag slipper :D

Jag tror att jag rider ut en sväng och sedan rider jag lite dressyr i paddocken samma som igår fast då får jag galoppera :) Hoppas fina ponnyn vill arbeta idag med ♥

Söta bilder i hagen på hjärat.



Att gå utan täcke är nog det skönaste dem vet just nu :D Fast Lindsey har bara haft det två gånger, den gången och igår. Hon går i regntäcke annars. Hur gör ni med era ponnies? Har dem täcke fortfarande?


Ninen♥

DATUM: 29 April, 2012 - 00:14
Fottade som sagt ninen lite idag, vad tycker ni? :)