Next in ------->

DATUM: 30 Juni, 2012 - 18:31
Mitt nästa köp är denna megasnygga John Whitaker kavajen! Ett måste ha! Fatta vad snyggt till mig och Lindsey? Jag med röd kavaj och Lindsey med vitt schabrak med röd kant och röda benskydd? Assnyggt! Eller med rött schabrak till!
 
Måste köpa! Någon som har en sådan och vet hur den är i storleken? Liten, stor?
 
 
 
Vad tycker ni? Skulle det vara snyggt?
 
Ellen Jönsson
 

Love is in the music

DATUM: 30 Juni, 2012 - 18:03
Värsta fina vädret ute = Bäst!
Dagen: Sähär, vakna, läste, käka, stallet, sola, datorn, musssssiiik! Ikväll blir det mys med la familia.
 
Vi gick en pyttesväng med Lindsey, alla flugor surrade runt oss och var jobbiga så vi gick in i det svala stallet och borstade klumpen noga! Så fin. Hon har fått BIG gräsmage.
 
Men nu ska hon äntligen få ta det lugnt! Hela vecka 28 och några dagar till har hon helvila. Så skönt för henne. Jag ska inte boka upp mer tävlingar utan hon behöver paus. Jag är nöjd med hennes prestationer under våren så vila på det och massa träning i sommar- så ska vi ut och levrera i höst! Känns bra.
 
 
Ellen Jönsson

Emmisen

DATUM: 30 Juni, 2012 - 14:00
Hellu
 
Nu har Emmisen kommit hit vi har fixat lite med hennes blogg och nu så ska vi baka chokladbollar. För sedan bär det av till stallet då vi ska putsa, duscha Mindy, plocka ihop grejer och jag ska rida Annie :)
 
Checka hennes blogg! ---->  (bildlänk)
 
 

Lite grejer som kommer att hända fram över...

DATUM: 30 Juni, 2012 - 11:46
Imorgon: så följer jag med Emma på guldsporrarna
 
På tisdag: Så ska jag o mamma åka till tandregleringen i Eskilstuna
 
12/7: Så firar jag o Annie två år och då är jag i Falsterbo... Emmas mamma rider och fixar Annie!
 
25/7: firar bloggen ett år :D
 
I falsterbo ska jag titta på:
 
Prio 1
ridbyxor
stövelstrumpor
schabrak
 
Saker utöver
stövlar
ridhandskar
spö
lindor
och vad man mer kan hitta för intressant :)
 
 

Godmorgon

DATUM: 30 Juni, 2012 - 11:31
Min kära pappa fixade morgonen till mig så jag fick sovmorgon :D för första gången på hundra år!
 
Sen så får väl jag fixa insläppet o kvällen. Ska hjälpa Emma med att dusha Mindy och fläta oså :) Senare så får hon hjälpa mig med kvällen :P
 
 
 
 

EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU

DATUM: 30 Juni, 2012 - 10:34
Godmorgon my lovers!
 
Idag blir det en slapp dag! Så himla skönt att bara chilla lite. Följer nog med mammsen och pappsen och handlar lite. Så gör jag någonting idag iaf. Ska ju till stallet men det blir bara mocka och så, Lindsey vilar idag :) Kanske tar en prommis med henne så att hon för röra på kroppen. Vi får se.
 
Eftersom att jag dissade spotify igår så tänkte jag hissa nu!
Jag hissar EQUIPE stort! Så himla kul att följa dem man känner, fast att man inte ser, men himla kul att veta! Därför sitter jag här hemma ibland och kollar! Haha.
 
Men det dåliga är ju att även fast resultaten kanske blev uteslutning så innebär ju inte det att ryttaren är arg och besviken, för det kan ju vara som det var för mig, dem första 5 hindrena gick bäst! Grym var ponnyn, men sedan hade vi tre hinder kvar...så typiskt. Man kan vara nöjd ändå och jag tycker att om man känner någon som tävlat och så vet man resultatet via datorn så tycker jag ändå man ska fråga ryttaren hur det gått! För det kan gått bra ändå! Det tycker jag är viktigt, istället för att man vet och då inte vågar fråga för att man tror att det gått dåligt. Bara för att resultatet är dåligt.
 
Någon mer som känner igen sig här? Eller hur tycker du?
 
 
ON THE WAY UP!
 
Ellen Jönsson

Godnatt

DATUM: 29 Juni, 2012 - 23:16
imorgon har vi alla pass, så stallet al day typ
 
 
 
 

Love life!

DATUM: 29 Juni, 2012 - 22:20
Vi var i Vingåker hela dagen idag! -Därför har vi inte uppdaterat så bra men nu kör vi! Så jevla grymma ponnysar där och det var kul att hejja på dom vi känner! Riktigt fina rundor och vet ni vad? Emma som bloggade här tog en första plats i gårdagens LB + 5 alltså 95 cm! Grymt va? Grattis Emma!
 
Helgen kommer att rulla på bra och allt går som på räls! Grymt :D
 
Men jag måste passa på att dissa SPOTIFY- Min tid är tydligen slut så vad gör jag nu utan musik? Åååååhhh alvarligt jag dör typ! Skitdåligt! Och vet nån när man får tillbaka den? Om den tog slut i förrgår? Aja jag lever kanske vidare ändå.
 
Ida och jag tänkte iaf i veckan ta en prommis ned till vattnet och hagen och fota lite med Lindsey. Hon har blivit så ljusbrun nu, så fint!
 
 
Grymma ponny över 1 meters oxer som var bred! Högt över dessutom! Bästaaaaa ♥
 
Ellen Jönsson

Vilken vecka

DATUM: 29 Juni, 2012 - 20:39
Är super trött efter att ha jobbat på 4h hela veckan tidiga mornar! 7.30-16.30 så det har blivit tidiga kvällar oxå.
 
Med Annie denna vecka har jag inte gjort så mkt
 
Måndags: Så var det Danielträning, vi var inne och det gicker superbra! :D Vet hur Daniel vill hur jag ska göra nu och då går det toppen!
 
Tisdags: Så körde jag intervall i skogen med Annie hon vart helt slutkörd :P
 
Onsdags: Då så red Emmas mamma ut på henne bara i skritt :)
 
Torsdags: Så red jag dressyr på henne hon var mjuk o fin övade lite på flyttningar oså.
 
Fredag: Idag så gick Annie ponnyridning var typ 3 ungar som red lite grann var (jag ledde i skritt).
 
I helgen så vet jag inte riktigt vad som händer, men troligen så rider jag ut nån dag :)
 
Nästa vecka:
 
Måndag:
Tisdag: vila, jag ska till grönan
Onsdag: ett ordentligt dressyr pass, ska till tandregleringen
Torsdag: Mariana ska troligen rida
Fredag:
Lördag:
Söndag:
 
beroende på vad som blir planerat på dagarna så tänkte jag ta och löshoppa henne nån dag och se vad hon klarar ^^
 
 
Vill ha tillbaka min sommar!
 

Åsiktsinlägg - Användning av spö

DATUM: 29 Juni, 2012 - 19:51
Eftersom jag var i Vingåker och tittade på tävlingar både igår och idag så kom jag på det här med användning av spö. Det är väldigt noga nu hur man använder sitt spö på tävling. Tycker ni att det är bra att det finns en sådan regel? Visst, jag är dressyrryttare så en sån regel finns inte när man tävlar dressyr. Då får man ju inte ha spöt in på banan alls.
 
Ibland kan det faktiskt vara någon person som blir arg på sin häst då den t.ex. vägrar och då slår ryttaren till med spöt som en galning. Det tycker jag är fel så jag tycker att regeln är ganska bra. Men jag förstår även personer som spöar sin häst för ibland gör hästarna inte alls som ryttarna vill. Men oftast är det faktiskt ryttarens fel. Men om man vägrar ut sig och blir utesluten så får man ju alltid ta ett extra hopp och då får man inte ALLS använda spöt, även fast hästen vägrar....då blir det ganska lätt att man råkar använda spöt ändå även fast man kanske hör att domaren säger att man inte får det i högtalarna. Då man råkar använda spöt ändå så är det nog oftast en reflex som man har och bara råkar spöa hästen. Då blir man avstängd från alla klasser som man kanske skulle vara med i. Har ni råkat ut för det? Hur kändes det efteråt?
 
Igår när Ellen tävlade i LB så vägrade ju Lindsey två gånger. Ellen slog aldrig Lindsey med spöt och hon kastade bort det på banan då hon skulle hoppa sista gången. Jag tyckte hon gjorde rätt även fast Lindsey stannade, för det berodde som Ellen sa på osäkerhet, och varför stressa upp hästen om den var osäker och inte trodde att den skulle klara det, men i vissa fall så får spöt användas men inte brutalt enligt mig.
 
Jag tycker också det är konstigt att så många rider med armarna...ja (hur ska jag förklara mig?) Men asså att dem typ slår med armarna vid hästens hals och driver med dem som om det vore skänklar? Haha varför? Det är varken snyggt eller så lämpligt- hjälper det ens?
 
 
 
 

Dålig uppdatering idag!

DATUM: 29 Juni, 2012 - 18:58
Hej! Som rubriken lyder så har det vart väldig dålig uppdadering idag och det är för att Ellen och jag har vart i Vingåker hela dagen lång! :D Det är fortfarande tävlingar där så vi var där och tittade, fotade och hejade på! SÅ fina ponnys!
 
När vi kom hem var det stallet direkt, eftersom vi hade utsläppet imorse så var allt fixat åt Lindsey så det var bara ridningen kvar. Jag red först ut och skrittade med lång tygel. Lindsey var hur lugn som helst. Jag tror att hon är lite trött från igår. För att mjuka upp musklerna i hennes kropp lite så travade jag lite gran i paddocken i lite låg form. Hon var jättefin, precis som sist när jag red henne ♥
 
Nu tänkte jag mig att skriva ett åsiktsinlägg, så håll koll!
 
 
 
 
 

Headern

DATUM: 28 Juni, 2012 - 22:18
Har ni sett våran nya header?
 
Grymt snygg tycker jag, det är så fint med starka fäger just nu! Älskar den!
 
Måste passa på att tacka Linnea som gjort den till oss! TACK!
 
Kolla in hennes gymma och snygga blogg ---> http://linneaphilipson.devote.se/
 
Kolllllllaaaaaaaa!!
 
 
 
Ellen Jönsson

Film från LB

DATUM: 28 Juni, 2012 - 17:21
 
Visst hoppar hon bra? Hon brukar aldrig hoppa så högt eller inte ens ta i, men nu gjorde hon det! Bästa!
 
Tråkigt med stoppen bara..
Men jag tror att det beror på hennes självförtroende, hon tror inte att hon klarar, så jag måste visa henne att hon kan! Men vi har hela sommaren på oss att bygga upp ett självförtroende på henne, och att hon ska kunna lite mer på mig, så jag kan visa henne att hon kan! :D

Tävlingsresultat

DATUM: 28 Juni, 2012 - 16:03
Hej!
 
Är nu hemma från Vingåker och tävlingen :)
 
Regional LC 90 cm- på framridningen var hon fin coh lyssnade bra, men en aning seg, fick inte rätta känslan. Framhoppningen gick desto sämre- hon stannade flera gånger, hon var absolut inte framme och bjöd inget...
På hoppbanan så gick vi in med lite sega steg, sedan körde vi, hon bjöd lite mer där och kändes en aning bättre- men tyvärr fick vi fyra ynka fel på sista hindret till omhoppning. Typiskt!
 
Mountain Horse ponny cup LB 1m- Framridningen var hon fräsch på och framhoppningen gick kanon! Hon överhoppade sig som om hon trodde att det var 120 typ. Hahah grym var hon! En helt annan ponny som bjöd :D På tävlingsbanan gick det också bra! Hon hoppade verkligen fättefint! Högt över, men tyvärr fick vi stopp i kombinatioen-som vi aldrig hoppat på tävling...två gånger så vi blev då uteslutna. Men vem bryr sig? Ponnyn var bäst ocj jag red hundra gånger bättre än i första klassen- Många runt om sa att jag red snyggt...ihiihii pappa filmade och dem stod brevid så pappsi sa.
 
Men är iaf supernöjd och nu vet jag att 1 m kan hon hoppa bana på! Träna på kombinationen bara :)
 
Film kommer!
 
Bilder från 1 m :D
 
Så fin! ♥
 
Hoppar bara lite högre :*
 
 
 
 
 
 
Finns flera bilder :) Men då får ni be om det :P
 
Ellen Jönsson

Morgondagens outfit!

DATUM: 27 Juni, 2012 - 21:41
Tack så jättemycket för kommentarerna!
 
Det blir denna! :D
 
 
Ellen Jönsson