Kärlek

DATUM: 30 Juni, 2013 - 13:29
Ser ni vad fin hon är! Kolla in hennes språng! Nu är det mysvecka för henne och på tisdag så ska hon få åka till en equiterapeut och bli kollad så hon mår 100 bra. Min prinsessa 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film

DATUM: 30 Juni, 2013 - 12:44
 
 

LB+ 105 cm

DATUM: 30 Juni, 2013 - 12:40
Idag så åkte jag och startade en klass i Vingåker. Lindsey ville väll inte direkt åka iväg och tävla igen, men så fick det bli hihi, det var ju redan förutbestämt.
 
Idag så var jag lite mera på henne, inte fick hon lata sig. Min plan var mer att vi skulle komma runt och inte några töntstopp och eller så. Så jag red henne väldigt mycket fram, gick egentlgen lite för fort. Förhållningar tog jag inte många för jag var rädd att hon då inte skulle ta skänkeln igen, så jag chansde kan man säga, antingen fick det bära eller brista.
 
Hon tänkte stanna flera gånger, men då var jag på henne, så ritten idag var inte så himla fin och rytmisk. Men runt kom vi, dock föll det två sista bommarna på de sista hindrena. Båda pga av ingen förhållning. Räcket blev hon flack på och rev med bakbenen och även trippelbaren lät jag henne hoppa av för tidigt och då hann inte bakbenen med. Men hellre att hon river med bakbenen! Så 8 fel.
 
Jag är nöjd. Vi kom runt 105 cm med mycket luft imellan hindrena!
 
Film är påväg och även bilder kommer!
 
 
 
 
 
 
 

Kommer ej kunna sova inatt

DATUM: 29 Juni, 2013 - 23:11
Hejj!
 
Just nu är mitt hjärta inte helt. Det har kommit fem små ankungar till oss som inte har någon mamma eller pappa. De är helt ensamma och skriker hela tiden efter dom. Antingen så har mamman lämnat dom (väldigt ovanligt) eller så har mamman antagligen dött. Så himla synd jag tycker om dessa små underbara varelser. Vi har matat dom med bröd från handen men mer kan vi inte göra. Stackars små.
 
Min pappa har ringt till vilt-jouren men de svarade inte, så då lämnade han ett meddelande till dom. Nu får vi hålla tummarna för dom att de klarar natten. De är så stressade, men de tystnar när man kommer. Fast jag kan ju inte sitta där nere vid bryggan hela natten....åhh :/
 
 

My heart will always belong to you ♥

DATUM: 29 Juni, 2013 - 22:46
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badbilder

DATUM: 29 Juni, 2013 - 19:05
Det började verkligen ösa ner när vi tänkte åka till stallet. Ösregn + blixt och åska. Men det var över efter en havltimme så då åkte vi till stallet.
 
Lindsey slapp regnet då vi hade tagit in henne efter stan. Så hon var glad. 
 
Vi simmade inte idag vilket jag inte heller tänkte, så vi plaskade runt lite och nästa gång så ska vi få Lindsey att simma. Men då behöver även jag eller Ida gå med, hehe och leda henne ut :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nej...

DATUM: 29 Juni, 2013 - 13:43

Ellen och jag är absolut inga tuggummifreak 😉


The best

DATUM: 29 Juni, 2013 - 12:00
I LOVE YOU ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asså hon kan ju hoppa högt, även över dessa 110 cm hinder!
 
 
 

In till stan

DATUM: 29 Juni, 2013 - 11:12
Om en liten stund åker vi till stan och där tänkte jag leta efter några pikétröjor långärmade och kortärmade som jag ska ha och rida i. Och sedan får vi se vad jag hittar! :D
 
Efter stan så ska Lindsey få gå och bada ju. Jag rider nog ner och plaskar lite med henne barbacka såklart och sedan så ska jag fota porträtt bilder med Ida och Lindsey!
 
Så jag hoppas vädret vill hålla sig någolunda bra! Nej nu är det dax att göra sig i ordning!
 
Hihihi beronde av bilder typ, hahah! Men titta! Vi har nog aldrig hoppat ett räcke så bra!
 
 
 
 

Jobbjobb

DATUM: 28 Juni, 2013 - 20:36
Hela dagen. Den rullade på fint och idag hade barnen en poängjakt som även jag tyckte var kul, hahaha och då var den rolig! Sedan var det avslutning för barnen och nästa vecka är det nya barn!
 
Efter jobbet åkte jag direkt för att kolla till Lindsey och pussa henne. Hon fick en 5 minuters kram. Hon är för go. Lovely pony!
 
Hemma och nu har vi ätit och kollar på en rolig film på trean. Imorgon så hade jag tänkt att ta en tripp till stan och köpa lite småsaker och sedan vidare till Lindsey. Hon gick ju asbra idag sa Ida så vi tänkte bada med henne imorgon. Mys ju!
 
Hej på er!
 
 

The picture

DATUM: 28 Juni, 2013 - 17:40
Fick en fråga om jag kunde visa bilden, så här är den! Fin va? Har beställt denna bilden!!
 
 
 

This day

DATUM: 28 Juni, 2013 - 17:11
Jag gick upp vid halv åtta och efter det åkte jag till stallet. Jag hade Karin-träning idag så Lindsey fick bli riden innan hon fick komma ut. Eftersom Ellen jobbar så var jag där själv. Vi brukar ju annars alltid vara med på varandras träningar.
 
Jag värmde upp Lindsey genom att skritta länge med mycket flyttningar både på volt och på rak rida. Hon blir så mycket lättare att rida då hon är med på vad man vill, annars kan hon bli lite "skänkeldöv" i traven om man inte fått igenom henne i skritten. Lindsey var jättefin och travade med fina steg med "schvung". Galoppen var också helt super! Karin sa att hon aldrig har sett Lindsey i en sådan fin galopp, åhh så glad jag blir!! Bara jag är avslappnad och inte tänker för mycket så slappnar hon av.
 
Lindsey var verkligen skitfin idag och jag är så otroligt nöjd! Idag var hon drömponnyn! ♥
 
 
 

Happy happy girl!

DATUM: 28 Juni, 2013 - 07:14
Hihi låg och kollade asmånga bilder igår på equipe. och jag hittade en asfin på mig och Linsan som jag beställt. Den ska sitta uppe på mitt rum som en tavla!
 
Tyvärr kan jag inte visa bilden än..för man får ju inte kopiera. Men så snart den kommer i brevlådan eller skickas så kommer den dyka upp här! :D
 
Tills dess så får ni Idas asfina bilder! Dock vill vi ju ha en ny och bättre kamera. Asså jag lovar om Ida skulle få stå på banan med en proffskamera, hon skulle äga. För hon tar alltid så himla proffsigt och i det exakta detaljerna som gör bilen mer uttrycksfull. Ida äger alltså! 
 
Jag jämförde till och med hennes bilder med Idas och hon har tagit mycket bättre bilder på samma hinder fasta tt hennes är "finare" då med närhet och skarpare. Så jag skulle hellre välja Idas bilder då hon tog perfekt i språnget och hon andra tog antingen efter, asså försent eller för tidigt, enligt mig vilket gjorde att bilderna blev inte alls lika fina. Men jag har ju hittat en asfin som ska upp på väggen direkt!
 
Look at this! My horse is amazing! ↓
Kom askonstigt in i kombinationen, men hon räddade oss!
 
 
Hahah kom skitkonstigt mot 8:an, jag ville att hon skulle hoppa av stort men icke ville hon så pannkaka det blev.
 
 
Bästa kossis ponny!
 
 

Movietime

DATUM: 27 Juni, 2013 - 22:13
Film på båda klasserna. Jag ni ser ju att jag gjorde i princip allt för att få över henne..men ponnybus ville inte.
Kom konstigt in till kombinationen och det kändes 100 gånger sämre än vad det såg ut. 
 
Tydligen togs ljudet bort för upprättinnehavaren blablablabla nånting tog bort det..men sätt på spotify så får man ju en bättre känsla heheh!
 
 

Lite Bilder

DATUM: 27 Juni, 2013 - 22:10
På bästis!
 
Snyggingen!
 
 
 
 
Bakbenen !!!
 
 
 
 
Fina Lindsey ♥