Nu tittar jag in hääär!

DATUM: 31 Maj, 2012 - 22:42
Hej!

Har tappat blogglusten lite nu så jag tar lite paus, kör iaf ett inlägg per dag om jag hinner, men jag måste prioritera andra saker först.

Niornas avslutningsfest var grym!
Alla var grymt fina och det var skitkul! Bästa på länge!

Okej, igår red jag ut en snabbis, Lindsey PIGG! Lite skengalopp barbacka i skogen, och hon blev rädd för lite saker och hoppade lite och kastade sig, sötnöt! :* Älskar min ponny ändå! Travade av henne i paddocken och var megafin då!!!! :D


Danielträning: Jaooo, den var idag, och vi kunde vara ute! Jag var taggad :D Men inte Lindsey lika mycket. Det gick okej idag, alla språng satt inte susen, men vi kom runt allt :) Hon var antingen seg eller så drog hon lite och drog med mig istället. Vissa språng vart bra. Vi hoppade en slags studslinje på 6 språng och sedan tre andra hinder, hindrena var nog mellan 40- 1m :) En okej danielträning iaf.
Det jag ska tänka på är att bara låta henne komma fram till hindret och ha tygeln sträckt och hålla om som tusan med benen, då hoppar hon bra! Daniel sa även att det går bra frammåt för oss, vilket var kul att höra :D



Tagga Louise Haaga på lördag-söndag, mitt andra sovabortaläger med hästen ♥ Blir nog grymt bra!

Kram




Planer för sommaren

DATUM: 31 Maj, 2012 - 08:43
Falsterbo

Kroatsien

Haha, sen kommer jag inte på nått mer xd




hoppar weekend

DATUM: 31 Maj, 2012 - 08:35
Godmorgon alla goa bloggläsare

Måste gå upp när mamma och pappa går upp på mornarna för annars så försover jag mig...som igår, hehe.

Idag så blir det danielträning vet inte om jag hoppar i första eller andra gruppen,vi får se under dagen :)

Ihelgen så åker jag och Ellen på Louise Haaga kurs. Vi rider i grupp 3. Ses vi där? :) Dock så missar vi div 3 finalen, menmen.

Har anmält mig till div2 nu :D




Så ligger det till

DATUM: 30 Maj, 2012 - 20:44

Tjooo!

Har nyss ätit tacos, mums! Nu packar jag lite till Sävö. Jag är fortfarande arg över att man inte får ha mobilen! Shit, är vi småbarn? Klart vi klarar av att ha en mobil utan att lägga sina händer på den....vi får inte ens ha den över natten!?

Skit i det nu....idag red Ellen ut på Lindsey. Jag cyklade med och fixade allt i stallet. Ellen hade så bråttom idag, hon skulle på någon bal/fest ikväll och hon är där nu :) Superfin blev hon!

Gårdagens ridpass:
Jag red på vallen/ hagen igår. Jag försökte verkligen hitta dom rätta knapparna. Hon är inte alls lätt, våran Lindsey så man får jobba som bara den! Och det gäller att inte ge sig, hon får inte vinna! Man får väldigt lätt kramp i armen ;)

Jag är riktigt nöjd med Lindsey iallafall! Hon sänkte sig fint några gånger och trava på framåt. Jag har kommit en bit på vägen men jag har en lång väg kvar att gå.

Nej, nu får jag packa vidare, kram Ida


here i am

DATUM: 30 Maj, 2012 - 17:02
Länge sen men har haft sjukt mkt plugg och ingen lust alls till att blogga. Men nu ska jag försöka komma igång.

Annie har ju vilat to-sö och i måndags red jag ut.

Igår så red jag henne på banan och shit har fått en ny ponny.Hon går som en klocka igenom nästan hela passet. Annie har börjat höjaryggen lite och kan gå i en lägre stabilare form.

Idag så vilar hon
Torsdag- Danielträning
Fredag- Vila
Lördag och Söndag- Louise Haaga kurs, tagga!




My day today :)

DATUM: 29 Maj, 2012 - 20:44
Skoldagen chill, käkade som sagt en megagod tårta och cyklade ner till stallet. Ida red, det gick bra. Det blev ett dressyrpass ute på ängen :)



Och vet ni vad, jag håller mitt löfte, jag joggar tre gånger i veckan! :D Grym jag är, och vet ni vad, jag kom tvåa av alla nior på våran skola att springa 800 m. Jag sprang 2 sekunder långsammare än ettan :P Surt...:)

image description

Nu ska jag plugga lite till mitt afrikaprov som är på torsdag. Jag fick MVG på uppsatsen så jag hoppas på att skriva ett grymt prov nu!

image description

Imorgon så har vi bal på våran skola, är inte så jättetaggad, jag tycker det verkar lite tråkigt men det blir ju konstigt om jag stannar hemma medans alla andra är där...Men klänningen är fixad, så jag måste väll :D

image description

Kram




Hur kan dom!?

DATUM: 29 Maj, 2012 - 09:39

Hej! Slutade tidigare från engelskan för att jag var snabb på att jobba i boken, haha! Så nu väntar jag på mina vänner :)

Sen är det idrott, blää vad tråkigt! Pallar inte....sitter just nu och är typ förbannad!

Jag ska åka till sävö med klassen på torsdag och vara där till fredag. Jag var där när jag gick i femman. Och det värsta! De ska samla in våra mobiler!! Man får inte heller sova med dom man vill :( men jag tänker gömma min lilla mobil, haha :D

Nu kommer de, hejdå


Godermorgon!

DATUM: 29 Maj, 2012 - 07:30

Hej!

Påklädd och klar, drar till skolan nu, en långdag väntar. Bara köra järnet, efter skolan drar Ida och jag iväg för att käka tårta :)

Sedan tar cyklarna oss till stallet och Lindsey går ett dressyrpass :D

Kram
Ellen


Massa har hänt!

DATUM: 28 Maj, 2012 - 20:19
Hej!

Jättedålig bloggning från min del, men jag tog en paus från bloggandet och hade en toppen helg!

Skriver lite kort om den:

Fredags, Saga och jag gick till badet med ponnysarna, badade lite med dom, båda vilade :)



Lördags, Jag red till spökbacken-en skidbacke, med mina kompisar, mysig uteritt. Vi galopperade upp för den branta backen och det var bara Lindsey som klarade hela i galopp :D Bästa!



Söndags, Lindsey vilade, Ida red bara ner till sjön och badade :)



Själv har jag bara legat och solat och badat och padlat kanot och åkt båt hela helgen, grymt väder och jag lever livet, ääääälskar! :D

Idag red Ida ett toppenpass! Så fina, alla grundrörelser sitter super, förutom galoppen då hon går ur ställningen, jobba på bara :)



Idag kom även min skolavslutningsklänning :D Den var riktigt söt, så den stannar hos mig!





Svar, och bilder :)

DATUM: 28 Maj, 2012 - 19:59
Mickis: Kan ni inte lägga ut alla bilder ifrån när vi bada? :)

Svar: Yess, jag kan lägga in några, vihar en väldigt dålig dator, som arbetar långsamt. Men några stycken kan jag lägga upp :D






















Veckans failbild!

DATUM: 27 Maj, 2012 - 22:20


Att vifta på svansen....ja, det är Lindsey i ett nötskal! :D






Strimlan visar sin hemliga talang!

DATUM: 27 Maj, 2012 - 22:12
Idag och igår så hoppade jag lite med Stimmie och hon var super duktig! Hon "vägrade" inte någon gång eller sprang förbi. Hon gjorde alltid det förut. Men nu iallafall så var hon jättepigg och alert och ville hoppa mer och högre! Vilken fart hon hade över! Det blev inte jättemånga hopp för jag slutade att hoppa med henne när det gick som bäst, vill inte nöta på det!
















Fina älskling ♥



Badbilder!

DATUM: 27 Maj, 2012 - 21:50


















Haha, när jag hade vart i ett tag i vattnet så gick jag upp på land. Sen så fick Majas häst (Jackie) damp eller typ trava med jättehöga steg och lite blandat med galopp, så Maja ramlade av i vattnet och Jackie fortsatte galoppera upp för hela gräsbacken. Lindsey blev då också rädd och eftersom de är flyktdjur så följde Lindsey efter Jackie....Lindsey galopperade ikapp Jackie och sedan galopperade de sida vid sida och tävlade. Jackie utan ryttare och Lindsey med mig på, haha. Men tillsist fick jag stopp på Lindsey och jag blokerade vägen för Jackie så båda började beta sen i det höga gräset :) Det gick bra och vi kunde fortsätta vår lilla badtur!
Mysigt var det i alla fall ♥



Vattengalen = INGEN badkruka!

DATUM: 27 Maj, 2012 - 20:42
Hej!

Idag har dagen vart rätt chill. Skulle ha hunnit med lite saker men årkade inte :/ Det känns verkligen som sommarlov på helgerna även fast vi inte har det....Vädret är parfekt! Jag själv känner mig bra, ja vad ska man mer säga? ALLT är BÄST!

Idag så har jag typ badat hela dagen.
*Jag har legat på en madrass i vattnet med Ellens kompis
*Simmat lite
*Lekt i vattnet
*Blivit nerputtad (blev arg och putta ner Ellens kompis, maja)
*Badat med Lindsey (blev något simtag) :D
*Padlat kanot till andra sidan om sjön och ätit glass :P

Vatten hela dagen lång och hela dagen ut, haha!

Ellen har fotat när jag bada med Lindsey så bilder kommer ikväll!

Imorgon rider jag ett dressyrpass på Lindsey. Jag ska gå på stan efter skolan och titta på skolavslutningsklänning och skor. Jag har redan en skolavslutningsklänning men vet inte om jag vill ha den så jag kanske köper en annan ;)

Mer inlägg ikväll,




Godnatt, antar jag ;)

DATUM: 26 Maj, 2012 - 00:34

Hej! Efter skolan åkte jag hem med bussen. Ellen var redan i stallet och Lindsey skulle vila idag så jag åkte hem och tog det lugnt en stund. Har pysslat lite hemma med städning o.s.v.

Tre tuffa veckor kvar nu bara! Sen äntligen så är det sommarlov! Tjjiiiiiihhhooooooo 😄

Just nu är jag så trött så att jag knappt vet vad jag heter så jag ska gå och lägga mig snart, godnatt! Kram Ida 💚