Typiskt Lindsey

DATUM: 28 Juli, 2013 - 21:19

Här kan ni få lära känna Lindsey lite mer, jag tror vi gjort ett liknande inlägg förut, men det är ju för kul att läsa. :D

 

♥ Lindsey väntar alltid på något gott efter att man har ridit, och då har hon tålamod på riktigt.

♥ Hon är morgontrött. När det andra hästar bankar och dånar efter mat står hon och gäspar i ett hörn i boxen.

♥ Hon älskar när man kliar henne i pannan och på sidan av halsen med en piggborste. Då lägger hon hela huvudet på sidan och njuter.

♥ Ibland när man gör något härligt, som att rida ut en sommardag eller beta henne i det goda gräset så kan man nästan se hur Lindsey njuter av livet! Vilket är så härligt att se.

♥ Lindsey tar alltid närmaste trä/järnbit att gnaga och bita på då man sätter på täcket eller sadeln, inget annat....

♥ Hon ska nästan alltid dricka vatten innan man ska tränsa..kanske bara för att retas.

♥ När hon träffar en ny häst (inte i hagen) så ska hon alltid försöka bestämma över den hästen, genom att ha öronen bakåt hela tiden. Då hon vet att hon bestämmer så kan hon vara hur gullig som helst. Hahah.

♥ När man inte använt benlindor på henne på länge och när man sedan sätter på det på henne så går oftast ridpasset förvånansvärt bra :) (Hon känner sig säkert som en riktig dressyrponny då, haha).

♥ Hon är inte rädd för andra djur, de kan springa runt hennes ben och katter kan stryka sig runt hennes ben, det bryr hon sig inte om. :)

♥ Lindsey kollar alltid extra länge på en när man kommer till stallet.

♥ Lindsey kommer i princip aldrig till oss i hagen, hon gillar inte det, det är inte hennes grej. Hon springer aldrig iväg men hon tycker väll att det är vårat jobb att hämta henne.

♥ Man kan gå in till henne om hon ligger ner i boxen och sedan lägga sig brevid/på henne och hon är helt stilla.

♥ När inget passar damen så är hon på otroligt dåligt humör och gör ALLT för att få morötter, smiter till och med vilket hon aldrig gör, även fast boxdörren är öppen.

Hon är verkligen knasig, men vår alldeles egna skrutt som vi älskar. Snacka om personlig och gosig, jag skulle kunna komma på 100 grejer till som gör henne speciell, men det får vi ta en annan gång.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback