Hold back

DATUM: 18 Januari, 2015 - 22:21
Vackraste som finns <3
 
Igår hade vi gäster hos oss, eller m och m plus Lasse var här för att fira Lasses födelsedag. Så vi hade finfest hos Jönsson och hade en trevlig kväll. Hästarna tog vi ut på en uteritt i SKRITT eftersom att det är 50 % is överallt. Usch så jobbigt, vi vill ju variera underlaget så mycket som bara möjligt. Men de gick bra att ta det försiktigt. 
 
Idag blev Sunny av med lite vinterpäls, hon blev verkligen jättefin! Jag tror Ida har en bild som ni får se senare. Lindsey som är mer brun än Sunny blir ju väldigt grå när vi rakar henne. Sunny var det inte alls lika stor skillnad på så man ser nästan inte att hon är rakad när Ida rider. Men vi blev nästan lite chockade över hur cool-lugn Sunny var. Inte en enda blick som sa att det var lite läskigt. Vi trodde nämligen att hon skulle reagera mer än Lindsey eftersom hon visar att hon är lite rädd för yviga rörelser + att hon är jätte kittlig på magen. Men nej, kan säga att hon var lika duktig som L och då är man en supersnäll pärla, så vi har två stycken <3.
 
Idag red vi i ridhuset men det gick inte toppen för varken Ida eller mig, inte dåligt alls men inte toppen, hahaha. Bara för att vi varit så bortskämda i veckan med att båda har gått så bra, haha. Godnatt. /E

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback